Furnea

Rene

Prettig ondanks langere levertijd door corona. Beschrijving bij het meubelstuk op paar punten verwarrend. maar ben er wel uit gekomen ondanks vreemde Italiaanse Logica.

Ad

Mooie kwaliteit. Heeft wel erg lang geduurd.

Paula

Bestelling liet lang op zich wachten maar toen het er eenmaal was liep de afhandeling prima

Margreet

Levertijd klopt, levering netjes en vriendelijk. Alles compleet, heldere instructie om te monteren. Mooie kast, goede afwerking en kwaliteit.

Paula

We hadden een schoenenkastje besteld helaas via Fonq. Er stond in de beschrijving dat het van hout was. Dit bleek niet het geval. Wel prima kwaliteit. Heb later op de website van Furnea gekeken en... We hadden een schoenenkastje besteld helaas via Fonq. Er stond in de beschrijving dat het van hout was. Dit bleek niet het geval. Wel prima kwaliteit. Heb later op de website van Furnea gekeken en daar stond alles wel goed beschreven. Bleek bij Furnea ook nog goedkoper te zijn. Het zou midden maart bezorgd worden maar we kregen eind februari al een leveringsberichtje. En 2 dagen later hadden we het binnen. Top!

Saskia

In de corona tijd hier mijn meubels besteld. Levertijd zou 3 tot 5 weken zijn. Helaas was dit niet haalbaar en kreeg ik een mail. Uit eindelijk zijn de meubels met 7 weken geleverd. Communicatie 10... In de corona tijd hier mijn meubels besteld. Levertijd zou 3 tot 5 weken zijn. Helaas was dit niet haalbaar en kreeg ik een mail. Uit eindelijk zijn de meubels met 7 weken geleverd. Communicatie 10 Service 10 Bezorgen 10 Dus alles bij elkaar een bedrijf waar ik weer kom.

Jelle

Helaas beviel de gamestoel niet, maar de service er omheen wel!

D.

Duidelijke website, what you see is what you get. Perfect afgehandeld en geleverd.

Almir

Nadat ik de bestelling had geplaatst heeft het bijna een week geduurd voordat deze was verzonden. Nu zijn we bijna 3 weken verder en ik wacht nog steeds op mijn bestelling. Op jullie site stond de... Nadat ik de bestelling had geplaatst heeft het bijna een week geduurd voordat deze was verzonden. Nu zijn we bijna 3 weken verder en ik wacht nog steeds op mijn bestelling. Op jullie site stond de levertijd van 5/7 dagen aangegeven...,