Furnea

Piet

Bezorgtraject was goed te volgen. Het ontvangen vloerkleed voldoet aan de verwachtingen zoals op de website gepresenteerd.

Rob

Bij de originele bestelling zou het 6-8 weken duren, die werd op week 6 vertraagd met nog een keer 6 weken. Een paar keer contact gehad en gevraagd om een update maar die kreeg ik amper. ik de week... Bij de originele bestelling zou het 6-8 weken duren, die werd op week 6 vertraagd met nog een keer 6 weken. Een paar keer contact gehad en gevraagd om een update maar die kreeg ik amper. ik de week dat het uiteindelijk geleverd zou moeten worden weer een standaard melding dat het 3 weken later komt. Niemand die mij ook maar enige zekerheid kan geven wanneer de stoelen geleverd gaan worden. Geen enkele proactiviteit behalve een paar dagen voordat je denkt dat ze gaan leveren het weer uitstellen. Gaat iemand bij jullie mij een keer zekerheid geven dat het week 11 wel word geleverd??

Ani

Goede online winkel, zeker aanrader

Meine

Onze eerste ervaring met Furnea waren goed en mooi computerburo afgeleverd maar na in elkaar gezet te hebben ontbraken er afwerk dopjes op snelkoppelingen en na nagevraagd te hebben blijkt dat het... Onze eerste ervaring met Furnea waren goed en mooi computerburo afgeleverd maar na in elkaar gezet te hebben ontbraken er afwerk dopjes op snelkoppelingen en na nagevraagd te hebben blijkt dat het niet bij het buro geleverd werd dat vinden we een beetjenalatigheid lijkt nu net of het niet afgewerkt is

Rick

Salon tafel besteld, snelle levering en mooie tafel!

Gerold

Als er door Corona alleen thuis gewerkt wordt, dan mag Fred wel een beetje klantvriendelijker zijn. Ik wilde mondeling toelichten waarom ik de kast gemonteerd wil. De heer Fred voelde zich te hoog... Als er door Corona alleen thuis gewerkt wordt, dan mag Fred wel een beetje klantvriendelijker zijn. Ik wilde mondeling toelichten waarom ik de kast gemonteerd wil. De heer Fred voelde zich te hoog om een belletje te plegen....; ik bewaar de correspondentie om later erop terug te komen

Conny

Stevig bijzettafeltje besteld. Deze zelf in elkaar gezet wat heel goed te doen is met de duidelijke omschrijving die is bijgevoegd. Bestellen op internet (foto op internet) blijft lastig qua kleur.... Stevig bijzettafeltje besteld. Deze zelf in elkaar gezet wat heel goed te doen is met de duidelijke omschrijving die is bijgevoegd. Bestellen op internet (foto op internet) blijft lastig qua kleur. Maar een mooi bijzettafeltje wat snel geleverd werd

Annie

Bestelling gedaan voor halkasten. Bij levering een deel te weinig. Bezorger nam onmiddellijk contact, zelf telefoontje gedaan en mailtje verzonden naar Furnea. Ontbrekende deel werd na verzonden na... Bestelling gedaan voor halkasten. Bij levering een deel te weinig. Bezorger nam onmiddellijk contact, zelf telefoontje gedaan en mailtje verzonden naar Furnea. Ontbrekende deel werd na verzonden na tien dagen ontvangen.

Kees

Ervaring goed. Levertijd wat lang, maar wordt aangegeven. Dus dat is bekend.