Furnea

Thieu

Zie correspondentie et Fred

G.W.

Uitstekende service, wel iets lange levertijd maar er is daarover goed gecommuniceerd

Linda

Amper 24 uren na mijn bestelling te hebben geplaatst op hun site, stond er om 8u30 's morgens een vriendelijke koerier aan mijn deur met het besteld product dat perfect past in mijn vernieuwd... Amper 24 uren na mijn bestelling te hebben geplaatst op hun site, stond er om 8u30 's morgens een vriendelijke koerier aan mijn deur met het besteld product dat perfect past in mijn vernieuwd interieur. De kleur klopte met wat ik had gezien op de site en de prijs viel reuze mee. Bedankt FURNEA!

Ludo

Het is een mooi en modern . Enkel de twee onderste schuiven mochten iets ruimer zijn.

I.

Ik ben goed ontvangen, degene die mij hielp nam echt de tijd. Niks gehaadt alles was helder en duidelijk. Zal zeker nog een bestelling doen. Kan niet wachten voor mijn nieuwe meubels.

Henk

Het tafeltje is wat de reclamefototje beloofde. Ik heb er vorige week al een foto van gemaakt, en naar jullie doorgestuurd, en er is mij door jullie belooft €10 op mijn rekening te storten. M. V. G.... Het tafeltje is wat de reclamefototje beloofde. Ik heb er vorige week al een foto van gemaakt, en naar jullie doorgestuurd, en er is mij door jullie belooft €10 op mijn rekening te storten. M. V. G. Henk de Kluijver.

Patricia

Ruim aanbod aan meubels. Geleverd in perfecte staat en heb niet lang moeten wachten op levering. Gemakkelijk te monteren. Dit is de eerste keer dat ik meubels online kocht, dus toch wel een beetje... Ruim aanbod aan meubels. Geleverd in perfecte staat en heb niet lang moeten wachten op levering. Gemakkelijk te monteren. Dit is de eerste keer dat ik meubels online kocht, dus toch wel een beetje bang afwachten. Ik zou deze online winkel zeker aanraden aan andere mensen en zelf zou ik er terug opnieuw kopen. Zeer tevreden met mijn aankoop

Familie

De bezorger wilde maar tot het begin van de oprit leveren, en verwachtte ook nog dat we het zelf uit de vrachtwagen tilden en naar binnen brachten. Volgens hem was dat de definitie van ‘tot de... De bezorger wilde maar tot het begin van de oprit leveren, en verwachtte ook nog dat we het zelf uit de vrachtwagen tilden en naar binnen brachten. Volgens hem was dat de definitie van ‘tot de drempel’. De reactie dat we voor een premium bezorging hadden moeten kiezen, slaat eigenlijk nergens op. De bezorger had een hele andere definitie van tot aan de drempel. Hij vond het begin van onze oprit de drempel. Ik vertelde hem nog dat de drempel bij de voordeur is. Daar was hij het niet mee eens. Ik moest dus zelf naar de auto toelopen en de dozen uit de auto halen en naar binnen tillen. Erg slechte service!

FHJ

Vertraging op vertraging met weken......corona...uit het niets mededeling dat geleverd zou worden ...zou mail ontvangen mbt actuele levering ( 2x deze mededeling gehad)....nooit gebeurd ...plots... Vertraging op vertraging met weken......corona...uit het niets mededeling dat geleverd zou worden ...zou mail ontvangen mbt actuele levering ( 2x deze mededeling gehad)....nooit gebeurd ...plots stond vrachtwagen voor de deur...gelukkig iemand thuis….bij montage bleek draadgang insert aan onderzijde kapot….niet meer op te tappen….maar zo gelaten….