We hebben een heel mooi kastje besteld. We werden goed op de hoogte gehouden van wanneer die geleverd werd. Het kastje zelf is prachtig. We zijn op zoek naar nog meer spullen, en kijken daarvoor...We hebben een heel mooi kastje besteld. We werden goed op de hoogte gehouden van wanneer die geleverd werd. Het kastje zelf is prachtig. We zijn op zoek naar nog meer spullen, en kijken daarvoor alweer op de site van Furnea. Echt een aanrader.
Rob
Correct zoals het hoort!
Johnny
Na bestelling van ladeblok werd het spoedig geleverd. Echter bij uitpakken bleken de lijsten van de laden beschadigd. Na melding op internetsite, werd direct de dag gereageerd. Vervolgens nieuwe...Na bestelling van ladeblok werd het spoedig geleverd. Echter bij uitpakken bleken de lijsten van de laden beschadigd. Na melding op internetsite, werd direct de dag gereageerd. Vervolgens nieuwe onderdelen toegestuurd. Goed afgeleverd. En een perfect resultaat. De juiste aanpak als het gaat om de klant blij en tevreden te maken.
nadine
Online een opbergbank gekpcht.de fotos waren aantrekkelijk,alsook de prijs. Het feit dat je de bank niet in het echt kan bekijken is toch altyd een gok. Even wat vertraging door covid maar daarover...Online een opbergbank gekpcht.de fotos waren aantrekkelijk,alsook de prijs. Het feit dat je de bank niet in het echt kan bekijken is toch altyd een gok. Even wat vertraging door covid maar daarover werd er correct gecommuniceerd. Toen ik de bank geleverd kreeg was ik echt verrast van de kwaliteit van het produkt. Heeltevreden over de afwerking. Voor mij topervaring met furnea
W
Prachtig product, snelle levering
Mirella
Goede ervaring met furnea
Roy
2. Het zijn verf druppels, en jij zegt dat deze makkelijk weg te halen zijn, ik zie dit als service als ik de verkeerde oplosmiddel gebruik dan zie ik dat de rest van de live time kast. 3. De...2. Het zijn verf druppels, en jij zegt dat deze makkelijk weg te halen zijn, ik zie dit als service als ik de verkeerde oplosmiddel gebruik dan zie ik dat de rest van de live time kast. 3. De bovenste legplank is onderdeel van de constructie, deze is niet verstelbaar dan moet de kast uit elkaar, en er zitten aan de bovenkant ook geen gaten om de kledingroedes te verplaatsen. Zie de foto’s Verder zie ik als dit achterschot niet aan de vaste planken bevestigd zijn dat er geen verband in de kast is aangebracht. En de losse verstelbare planken moeten los blijven, dat snap ik anders kun je geen kant meer op dit is ook een hele andere constructie met plastic deuvels. 4. Jouw verwijzing naar mijn vloer kan nooit mijn probleem zijn, de heren hadden dan een recht bouw frame mee moeten nemen waar vanaf gebouwd had moeten worden maar de freesgroeven hadden schoon gemaakt moeten worden. Ik zie dit ook als garantie, je personeel is niet bijdehand genoeg om dit soort problemen voor te zijn. 5. De schroef door de bovenkant dat wordt opgelost. 6. Die plastic doppen kan de echte timmerman na, de schoonmaakwerkzaamheden en herstel werkzaamheden gelijk mee pakken. 7. De hoogte is 2,08m en 64 diep buitenwerks hier ben ik ook vanuit gegaan de hoogte is niet zo belangrijk verder zijn alle legplanken 18mm in plaats van 20mm ik vind dit wel problematisch omdat ik de hele kast van 20mm dacht te krijgen. 8. Kast 1 linker compartiment aan de rechter kant 0,40mm opening tussen de bovenste ligplank en de zijkant deze maakt deel uit van de constructie en is dus niet te verstellen. 9. Kast 1 rechter co
Laura
Artikel was snel bezorgd vooral in deze tijd. Als ik zie hoevaak men normaal wachten moet.. Furnea heeft een hele uitgebreide webshop met leuke spullen voor de woning.al paar keer wat gekocht, Ben...Artikel was snel bezorgd vooral in deze tijd. Als ik zie hoevaak men normaal wachten moet.. Furnea heeft een hele uitgebreide webshop met leuke spullen voor de woning.al paar keer wat gekocht, Ben er echt blij mee, en hebben vaak goeie acties. Dankjewel Furnea
Krista
Bestelling snel gebeurt en levering eveneens. Het bestelde voldoet super aan mijn verwachting!
ingrid
Helaas werd mijn tv meubel geleverd in een kapotte doos waarvan al af te zien was dat inhoud beschadigd zou zijn. De doos zat al met plakband bij elkaar geplakt dus dit was al zo in het magazijn......Helaas werd mijn tv meubel geleverd in een kapotte doos waarvan al af te zien was dat inhoud beschadigd zou zijn. De doos zat al met plakband bij elkaar geplakt dus dit was al zo in het magazijn... het meubel kon niet meteen retour genomen worden. Dit moest ik eerst aanmelden via de mail met fotos van de beschadiging. Na een week een reactie dat het tot 15 werkdagen kan duren voor de beschadigde onderdelen nabezorgd worden. Dat betekent dus 4 weken een grote doos in de kamer en wachten op de onderdelen. niet zo fijn nu het hele gezin thuis werkt.