Duidelijke communicatie. Mijn kastje werd ook veel eerder geleverd dan gepland, ondanks de hectische tijd. Er was onverwacht een plek op de afdeling montage ontstaan en zodoende werd er gelijk actie...Duidelijke communicatie. Mijn kastje werd ook veel eerder geleverd dan gepland, ondanks de hectische tijd. Er was onverwacht een plek op de afdeling montage ontstaan en zodoende werd er gelijk actie ondernomen. Top!
Niels
Online een lamp gekocht voor boven de eettafel. Bij het ophangen bleken er achter een paar grote krassen op een lampenkap te zitten. Nadat ik hierover een mail had gestuurd, kreeg ik dezelfde dag al...Online een lamp gekocht voor boven de eettafel. Bij het ophangen bleken er achter een paar grote krassen op een lampenkap te zitten. Nadat ik hierover een mail had gestuurd, kreeg ik dezelfde dag al uitgebreid antwoord. We kregen gratis een nieuwe kap opgestuurd, zonder dat we de oude kap terug hoefden te sturen. Een super goede, snelle en duidelijke service.
Elvan
Ik heb een tapijt besteld. Alles liep perfect. Ben er zeer tevreden. Super kwaliteit
Truus
Zeer duidelijke informatie over de levering. Product heel goed verpakt.
s
Ik had een kaptafel besteld. Maar daar zaten zulke dunnen mini deuvels in (5mm dik) dat die bij het minste tikje al afbraken, dus wij hadden 3 deuvels nodig om die kaptafel in elkaar te krijgen. Ik...Ik had een kaptafel besteld. Maar daar zaten zulke dunnen mini deuvels in (5mm dik) dat die bij het minste tikje al afbraken, dus wij hadden 3 deuvels nodig om die kaptafel in elkaar te krijgen. Ik gemaild en ik moest de gaten uitboren waar de afgebroken deuvels in zaten. en ze zouden nieuwe opsturen. Ik had netjes laten zien welke dit waren. En zij stuurde de verkeerde. ipv 5 mm dik, kreeg ik ze van 8 mm dik in een grote doos waar er wel 200 in zouden passen bezorgd door dpd. terwijl dit makkelijk in een envelop paste. Dus ik weer gemaild. nu krijg ik binnen 5 werkdagen antwoord. En dat allemaal voor 3 deuvels. Het duurde 1,5 week voor dat de kaptafel geleverd werd. en nu zit ik al langer op 3 deuvels te wachten. En nee ik kan ze niet in de winkel halen, die zijn door de lockdown gesloten en online worden ze vanaf 6mm verkocht. En dat vind ik erg jammer. Dat het zo belachelijk lang moet duren eer dat ik 3 correcte deuvels ontvang. Ik zit nu al 2 weken met een halve kast in mijn kamer. en dat gaat nog wel tot het nieuwe jaar duren. Volgende keer weer gewoon naar de ikea.
Evelyne
Een hel leuke winkel,jammer d ast mijn salontafel,bij het opzetten al stuk was,maar mijn reclamatie,was in goede handen,want er is gelijk reageert ,en er zou en reparatie set verstuurd worden,maar...Een hel leuke winkel,jammer d ast mijn salontafel,bij het opzetten al stuk was,maar mijn reclamatie,was in goede handen,want er is gelijk reageert ,en er zou en reparatie set verstuurd worden,maar ik zou hem aanbevelen, Dank Uw wel
Bi
Mooi en kwalitatief vloerkleed! Levertijd duurde iets langer dan beloofd, maar Furnea bood een goede oplossing
Het goede product en met lage prijs
Caroline
Ik had bij jullie de Rocky Rosa Commode besteld. Eindelijk een commode met spiegel helemaal naar mijn zin. Ik kreeg mijn commode binnen, helaas zonder de spiegel. Op de site staat een foto van een...Ik had bij jullie de Rocky Rosa Commode besteld. Eindelijk een commode met spiegel helemaal naar mijn zin. Ik kreeg mijn commode binnen, helaas zonder de spiegel. Op de site staat een foto van een commode met spiegel, dit was ook beschreven bij afwerking. Je kon ook niet een optie kiezen of je met spiegel wilde of niet. Ik ging er daarom vanuit dat ik mijn commode zou ontvangen zoals op de foto aangegeven. Toen ik de commode zonder spiegel ontving dacht ik aan een foutje en heb direct gebeld. Hierbij werd meteen toegegeven dat er vanuit jullie kant een fout was gemaakt en op de site had moeten staan dat de spiegel er apart bij gekocht moet worden. Helaas kunnen jullie niks voor mij betekenen dan alleen 10% korting op de spiegel. Na mijn tweede mail kon ik 15 procent krijgen op een spiegel die 160 euro kost en ik al een commode heb gekocht van 359 euro. Ik voel me niet serieus genomen in deze en ben erg ontevreden. In dit geval had ik als klant op geen enkele manier kunnen weten dat de spiegel niet bij de commode hoort en verwacht ik van jullie wel meer dan de opmerking we kunnen niet meer doen dan jou 15 procent korting.
Anne
Online bestelling verliep vlot. De levering moest op afspraak gebeuren, maar opeens stond de bezorger (alleen) voor de deur. Gelukkig kon mijn man helpen met de zetel uit te laden en binnen te...Online bestelling verliep vlot. De levering moest op afspraak gebeuren, maar opeens stond de bezorger (alleen) voor de deur. Gelukkig kon mijn man helpen met de zetel uit te laden en binnen te brengen. De slaapzetel is precies zoals afgebeeld: heel mooi! Lijkt vrij hard om op te slapen, maar dat zal dan aan onze gasten zijn om te ontdekken.