Levering was vlot, maar helaas kapot. Door klantenservice zeer goed geholpen. Echter ondanks bevestiging dat het kapotte onderdeel wordt opgestuurd daar verder niks meer van gehoord. Dit...Levering was vlot, maar helaas kapot. Door klantenservice zeer goed geholpen. Echter ondanks bevestiging dat het kapotte onderdeel wordt opgestuurd daar verder niks meer van gehoord. Dit (automatische) beoordelingsformulier. Komt dus te vroeg
Liesbeth
Wel wat werk maar alles paste goed. Goede kwaliteit en redelijke prijs.
Ricardo
Uitstekende kwaliteit. Verwachtingen overtroffen.
Richard
Ons TV meubel ziet er erg mooi uit en hangt zeer strak aan de muur dankzij het inventieve ophangsysteem. Dit systeem is erg vergevingsgezind: Dankzij de verstelbare beugels is het meubel na ophangen...Ons TV meubel ziet er erg mooi uit en hangt zeer strak aan de muur dankzij het inventieve ophangsysteem. Dit systeem is erg vergevingsgezind: Dankzij de verstelbare beugels is het meubel na ophangen perfect waterpas te hangen en zijn de verschillende elementen makkelijk uit te lijnen t.o.v. elkaar. Het TV meubel heeft geen kabeldoorvoer. Dit zou voor sommigen een minpunt kunnen zijn. Aan de andere kant geeft dit de kans om zelf te bepalen waar en hoe de kabels weggewerkt worden. Wij gebruiken een simpele bureau kabeldoorvoer. Ziet er strak uit en zit nu precies op de plek die wij willen. Klein verbeterpuntje: De meegeleverde schroeven+pluggen van de kleine kubuselementen kon ik niet goed aandraaien in onze zachte muren. De schroeven heb ik vervangen voor iets dikkere bouten, zodat de pluggen zich goed vastzetten in de muur. Erg goed was de service bij Furnea. Eén element was met verkeerde onderdelen ingepakt bij de fabriek. Dit is direct opgepakt en keurig opgelost.
Jean
Prachtige krans met fijne verlichting
STEFFI
Heel blij met het artikel. Het enige nadeel is dat de e-mail van het uur en dag van levering bij mij spam stond. Daardoor wist ik niet dat ze die dag leverde. Gelukkig hebben ze bij de buren kunnen...Heel blij met het artikel. Het enige nadeel is dat de e-mail van het uur en dag van levering bij mij spam stond. Daardoor wist ik niet dat ze die dag leverde. Gelukkig hebben ze bij de buren kunnen leveren. Misschien een idee om dit in de e-mail te zetten die je krijgt voordien.
Martijn
Prima Tv-meubel. Handleiding is duidelijk en er zitten voldoende schroeven ed bij.
werner
Alles prima!
Sonja
Producten zijn zoals je ze ziet op de site, vlot te bestellen en levering beloofd zoals vermeld