Fijne steunzolen, fijne medewerkers die je heel goed helpen. Goede uitleg en fijne behandeling.
Zeer goede keus geweest.
Vorig jaar zomer kwam ik met Fusselastic in aanraking.
In 1e instantie dacht ik nog “ik ga toch niet lopen met die ijzeren dingen in mijn schoen?!”
Zo heb ik vanaf mijn 6e jaar diverse...
Ik vindt deze zolen helemaal fantastisch. Vanaf de eerste dag geen rugpijn meer🙏🏽draag ze nu 3weken en ben helemaal blij
Tot nu toe ben ik zeer tevreden over de beloofde resultaten,en over goede en vooral duidelijke afspraken.De steunzolen geven mij meer zekerheid bij het lopen en afwikkeling van mijn...
(Bewerkt)
Goed bedrijf, het zou mooi zijn als de steunzolen nogmaals nagemeten worden en eventueel worden bijgesteld. Na ca. 3 maand voldoet het nog niet aan de
specificaties. Er is wel overleg...
Als 20-jarige studente ben ik erg tevreden met de steunzolen! Ondanks dat ik jong ben en nog niet echt last heb van voetklachten, vind ik het toch prettig om de steunzolen te dragen. Ik merk...
Zeer tevreden ondanks operatie aan Mijn linker voet kan langer blijven staan en wandelen
Ik kon de laatste 2 jaar niet lang meer lopen kreeg vreselijk pijn in mijn voeten
Mijn leven stond een beetje stil omdat ik niet veel meer buiten kwam door de pijn in mijn voeten
Ik heb sinds enkele maanden Fusselastic. bevallen redelijk. Het is alleen jammer dat er geen nazorg is. Volgens mij zitten ze niet helemaal goed en moeten ze nog een keer bijgesteld worden.
Reactie Fusselastic:
Goedendag meneer Rooks. Inmiddels heeft de consulent contact met u gezocht en dit met u besproken. Wij hopen natuurlijk dat dit nu naar tevredenheid is opgelost. Om even terug te komen op uw...