Jaimy

Snel geholpen. Duidelijk gesprek. Genoeg afspraak bevestigingen dat ik het niet meer vergeet. Toppertje kaylee

Reactie Fysio Almere:

Bedankt voor je review, ik geef het aan mijn collega door.
Groet Bram.

Sabine Elbertsen

Ben ontzettend blij dat de medewerker ondanks dat er aanvankelijk geen plaats was extra de moeite nam verder te kijken en nam dezelfde dag contact met me op dat er een plekje vrij was gekomen! Heel... Ben ontzettend blij dat de medewerker ondanks dat er aanvankelijk geen plaats was extra de moeite nam verder te kijken en nam dezelfde dag contact met me op dat er een plekje vrij was gekomen! Heel blij dat ik dezelfde dag terecht kon!

Reactie Fysio Almere:

Wat fijn dat je dezelfde dag nog terecht kon! Bedankt voor je review. Groet, Bram.

Eveline

Goed, vriendelijk te woord gestaan, duidelijke informatie gekregen

Reactie Fysio Almere:

Wat fijn dat je zo goed te woord gestaan bent Eveline! Bedankt voor de review. Groet, Bram.

Mrs Forsythe

Reactie Fysio Almere:

Bedankt voor de review! Groet, Bram.

Hans

Werd snel teruggebeld. Hierbij werd goed met me meegedacht qua planning en kan ik uiteindelijk morgen al terecht.

Reactie Fysio Almere:

Dag Hans! Bedankt voor de mooie review. Fijn dat er zo goed met je mee werd gedacht, dat is al het halve werk! Ik wens je veel succes met je behandelingen. Fijne dag :)

Samir

Nog geen ervaring… maar de afspraakhandeling is goed gegaan

Reactie Fysio Almere:

Bedankt voor uw review. Fijne dag nog!

Brigitte kost

Bedankt voor je review! Groet, Bram

Hennie

Prima geholpen door floor

Reactie Fysio Almere:

Bedankt voor je review Hennie! Groeten, Bram.

Nance

Ik ben te woord gestaan door een hele vriendelijke dame

Reactie Fysio Almere:

Wat fijn dat je ons contact zo positief hebt ervaren! Groet, Bram

Ron

Bedankt voor je review! Groet, Bram