Echt heel fijn te woord gestaan. De medewerkster heeft alles uit de kast gehaald om op korte termijn een afspraak te maken, hetgeen niet makkelijk bleek ivm voorjaarsvakantie

Reactie Fysio Amsterdam Centrum:

Wat fijn om te horen dat het gelukt is! Bedankt voor de review.

Thomas van de Leur

Goed, ook met de bereidheid om verder te kijken.

Reactie Fysio Amsterdam Centrum:

fijn om te horen! bedankt voor de review.

Prima, “to the point”.
(Het enige is dat ik het niet prettig vind om getutoyeerd te worden door iemand die mij nog helemaal niet kent)

Reactie Fysio Amsterdam Centrum:

Bedankt voor de review! Ik snap dat dat vervelend kan zijn, wij doen dit wel heel bewust. Dit is onze werkwijze.
Ik wens je veel succes met de afspraak en het herstel.
Bram.

Zeer vriendelijk en erg behulpzaam naar het vinden van de juiste zorgbehandeling en vestiging bij mij in de buurt.

Reactie Fysio Amsterdam Centrum:

Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent!

Was vriendelijk en meedenkend

Reactie Fysio Amsterdam Centrum:

We hebben elkaar zojuist ook even telefonisch gesproken. Nogmaals bedankt voor je review!
Bram.

De fysiotherapeut was ok.
echter ik had gevraagd om een manueel/fysiotherapeut, dat was hij niet!
De fysiotherapeut was ok.
echter ik had gevraagd om een manueel/fysiotherapeut, dat was hij niet!
kennelijk stond dat niet goed in het systeem, en al langer, want hij had het al eerder aangegeven!

Reactie Fysio Amsterdam Centrum:

Wat vervelend dat dit zo gelopen is. Wij zullen aan de slag gaan met deze feedback en het aanpassen in het systeem.
Bram

Hans Hogemann

Bedankt voor de review!

Goed.

Bedankt voor de review!
Bram.

Het was via de app. Er werd snel een reactie gegeven. Binnen een kwartier was de afspraak gemaakt.

Reactie Fysio Amsterdam Centrum:

Wat fijn om te horen. Bedankt voor de review!
Bram.

Helaas verliep het gesprek niet soepel. De receptioniste kwam wat chaotisch over en bij het inplannen werden precies de dagen genoemd waarop ik aangegeven had dat we juist niet konden. Wat ik vreemd... Helaas verliep het gesprek niet soepel. De receptioniste kwam wat chaotisch over en bij het inplannen werden precies de dagen genoemd waarop ik aangegeven had dat we juist niet konden. Wat ik vreemd vond omdat ze juist eerst gevraagd had welke dagen van de week we zouden kunnen. Uiteindelijk werd er een afspraak gemaakt voor de donderdag. Even later werd ik terug gebeld met de mededeling dat de kinderfysiotherapeut nooit op donderdag aanwezig was op deze locatie ?! We hebben toen afgesproken dat ik op zoek zou gaan naar een andere kinderfysiotherapeut.
De dag erna werd ik gebeld door de fysiotherapeut die had gezien dat de afspraak gecanceld was en aangaf dat ze die middag nog een gaatje had. Het verbaasde mij dat de receptioniste geen aantekening bij de verwijderde afspraak had gemaakt, zodat duidelijk was dat we op zoek gingen naar een andere praktijk. Het gaf mij de indruk dat er niet zorgvuldig omgegaan werd met mijn gegevens en de hele situatie kwam op mij ongeorganiseerd over. Jammer!