Zeer tevreden en heel snel telefoniste zeer bedankt.

Reactie Fysio Amsterdam Centrum:

Fijn dat je snel en goed geholpen bent, daar doen we het voor! Bedankt voor de review!
Bram.

Heel vriendelijk en behulpzaam!

Reactie Fysio Amsterdam Centrum:

Goed om te horen! Bedankt voor de feedback!

Linda

Ik ben zeer snel geholpen, meteen de volgende dag bij een fysiotherapeut vlakbij mijn huisadres. Na een korte intake was de oorzaak van mijn klachten snel gevonden en ik ben samen met therapeut... Ik ben zeer snel geholpen, meteen de volgende dag bij een fysiotherapeut vlakbij mijn huisadres. Na een korte intake was de oorzaak van mijn klachten snel gevonden en ik ben samen met therapeut Jochem meteen oefeningen gaan doornemen die goed moeten zijn voor mijn herstel, ook heeft hij een behandeling ingezet tegen mijn klacht.
Ik ben heel tevreden over de supersnelle behandeling van mijn aanvraag voor fysiotherapie

Reactie Fysio Amsterdam Centrum:

Linda, wat leuk dit terug te lezen en wat een uitmuntend eindoordeel. Super bedankt! Veel succes met je verdere herstel :-)
Bram

Goede en hele snelle service

Goed om te horen!!

Jimmy Veldwijk

Afspraak was snel en goed geregeld bij een fysio bij mij in de buurt

Reactie Fysio Amsterdam Centrum:

Bedankt voor je review Jimmy!!
Bram.

Adequaat, snel, vriendelijk en professioneel.

Reactie Fysio Amsterdam Centrum:

Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je goed geholpen bent! Daar doen we het voor :-)

Was heel hartelijk!

Reactie Fysio Amsterdam Centrum:

Dank je voor jouw eindoordeel, daar zijn we heel blij mee :-)
Dank je voor jouw eindoordeel, daar zijn we heel blij mee :-)
Mocht je nog opbouwende feedback voor ons hebben, zodat we een volgende keer hoger kunnen scoren dan vernemen wij dat uiteraard graag van je!
Wij zijn bereikbaar via: zorgconsulent@fysiobram.nl of 085 3035312

Snel en accuraat

Kort maar krachtig! :)

Nynke Visser

Ik vond het erg prettig, duidelijke uitleg, super goede service, er werd heel erg veel voor mij uitgezocht, kortom mega goede ervaring bij jullie gehad.

Reactie Fysio Amsterdam Centrum:

Goed om te horen dat je zo'n prettige ervaring hebt gehad Nynke.