Jacqueline Iris Molling

Prima service. Vriendelijke medewerkster en ik had dezelfde week nog een afspraak

Reactie Fysio Amsterdam Centrum:

Wat een mooi eindoordeel Jacqueline, super bedankt!

R.a de goede

Zeert goed mevrouw deed erg haar best om mij vandaag nog inte plannen

Reactie Fysio Amsterdam Centrum:

Dank je wel voor je mooie review en eindoordeel! Daar worden wij blij van :-)

Heel goed, prima geholpen

Goed om te horen!!

Caroline Prast

Ik heb een zeer slechte ervaring naar aanleiding van een bezoek aan Fysio Amsterdam gisterenavond (dinsdag 13-3-18 om 17.30) op de Baarsjesweg 289.

De huisarts constateerde enkele...

De huisarts constateerde enkele weken geleden klachten die mogelijk verband houden met een carpaal tunnelsyndroom. Daarom moest ik rustig aan doen met mijn werk. Afgelopen vrijdag trad desondanks plotseling een veregering op van de klachten. Daarom nam ik contact op.

Nadat de fysiotherapeute zich aan mij had voorgesteld en ik met haar naar een kamer was gelopen, bleek dat er nog een persoon mee was gekomen. Door haar hier expliciet naar te vragen, kwam ik erachter dat zij een stagiare was.

De stagiaire zou voortdurend op een brutale manier dominant aanwezig zijn. Het gesprek van 'het onderzoek' nam hierdoor af en toe de vorm van een kruisverhoor aan. Van twee kanten werd mij een uur lang het hemd van het lijf gevraagd.

Ik had tijdens het gesprek duidelijk gemaakt dat ik in het verleden een ernstig ongeluk had gehad met een whiplash. Hieraan heb ik levenslang klachten overgehouden. Ook is mijn nek nog steeds heel gevoelig. Ik vertelde dat noch mijn nek noch mijn schouderbladen sindsdien gemasseerd mogen worden.

Plotseling en ongevraagd stortte de stagiaire zich boven op mij. Zij zette haar linkerelleboog naast mijn linkerschouderblad en drukte met haar rechterhand met kracht mijn hoofd schuin opzij. "En hoe ver kun je dit buigen", zei zij op grimmige toon.

Het gebeurde nadat ik me uitgekleed had om wat oefeningen door te nemen. Dit om te bepalen wat precies de oorzaaak van de klachten was. En wat voor oefeningen zouden kunnen helpen.

Ik was totaal overdonderd door deze brute actie. Daarom heb ik niet meteen kunnen aangeven dat ik wil dat de vervolgafspraak ongedaan gemaakt wordt.

Hierbij wil ik u erop wijzen dat ik u als praktijk verantwoordelijk stel voor het handelen van de stagiaire en de schade die dit bij mij teweeggebracht heeft - ook in de komende periode. Graag wil ik u er op wijzen, dat naar mijn mening dit soort gedrag niet getolereerd kan worden. Niet alleen omdat ik mijn grens duidelijk heb aangegeven wat betreft de gevoeligheid van mijn nek en de pijn die het uitoefenen van geweld in dat gebied bij mij teweeg kan brengen. Ook omdat de regels van fatsoenlijk gedrag vanaf het begin gebruskeerd werden, waardoor ik mij een eenling ten opzichte van twee van uw personeelsleden in een overmachtspostie voelde. Ik zal dan ook alles in het werk stellen om deze schade vergoed te krijgen.

Caroline Prast.

Marianne

Vriendelijk en adequaat

Reactie Fysio Amsterdam Centrum:

Bedankt voor je review Marianne!

Via Whatsapp geregeld.
Top ideaal

Ideaal en snel :D

Vriendelijk en behulpzaam

Reactie Fysio Amsterdam Centrum:

Goed om te horen dat je zo vriendelijk bent geholpen!

Hans van der Vleugel

Ik kon meteen terecht. Dat was fijn. De locatie kon ik niet meteen vinden, maar ik belde en mij werd vriendelijk uitgelegd waar ik wezen moest.
Ik ben door Marvin en een stagiair heel prettig...
Ik ben door Marvin en een stagiair heel prettig geholpen. Marvin legde ook op een begrijpelijke manier uit wat hij aan het doen was.

Reactie Fysio Amsterdam Centrum:

Bedankt voor je feedback! Leuk om te horen!
Bram.

Via Whatsapp kon ik snel antwoord krijgen op mijn vragen en zelfs al een eerste afspraak plannen. Vriendelijke, professionele en snelle service!

Reactie Fysio Amsterdam Centrum:

Fijn om te horen dat je het zo positief hebt ervaren :D