Heel goed!

Leuk te horen!

Herman Zoet

Dit gesprek voor een afspraak heb ik als zeer goed ervaren, erg goed geholpen duidelijkheid, en snel.
Helemaal tevreden :D

Reactie Fysio Amsterdam Centrum:

Hoi Herman, goed om te horen dat je snel en goed geholpen bent! Fijn dat je helemaal tevreden bent!

CharmIn

Heel prettig. Ben perfect geholpen!

Reactie Fysio Amsterdam Centrum:

Wat fijn! Bedankt voor je positieve reactie!
Bram.

Via WhatsApp; heel snel, vriendelijk, duidelijk.

Reactie Fysio Amsterdam Centrum:

Fijn om te horen dat de Whatsapp functie in de smaak valt! Bedankt voor de review.
Bram.

Dat was een prettig en zinnig gesprekje. (Punten geven vind ik raar.)

Reactie Fysio Amsterdam Centrum:

Leuk om te horen! Toch bedankt voor de positieve review punten/score!

Beste meneer/mevrouw,

Ik heb inderdaad telefonisch een afspraak gemaakt bij Fysio Amsterdam, en ik was hier erg tevreden over.

groet, I.L.Hageman

Reactie Fysio Amsterdam Centrum:

Wat fijn te lezen, bedankt voor de mooie beoordeling I.L. Hageman!
Bram.

Inhoudelijk wist ze weinig te vertellen, maar was aardig en vrolijk meisje

Reactie Fysio Amsterdam Centrum:

Bedankt voor de review. We zijn blij te horen dat je prettig te woord bent gestaan. Wel zijn wij benieuwd van welke informatie je graag extra voorzien had willen worden en wat je dus gemist hebt in... Bedankt voor de review. We zijn blij te horen dat je prettig te woord bent gestaan. Wel zijn wij benieuwd van welke informatie je graag extra voorzien had willen worden en wat je dus gemist hebt in het gesprek. Zo kunnen wij dat direct meenemen als verbeterpunt!
Zou je ons nog een aanvulling op jouw feedback willen mailen naar zorgconsulent@fysiobram.nl? Ons bellen of whatsappen mag natuurlijk ook :slightly_smiling_face: We zien je reactie graag tegemoet!

Vriendelijk en zeer professioneel

Super! Dank je wel!

Snel, correct en duidelijk

Reactie Fysio Amsterdam Centrum:

Goed om te horen! Dank je wel voor je score!
Bram.

De service was goed en behulpzaam.

Reactie Fysio Amsterdam Centrum:

Fijn dat je de service als goed en behulpzaam hebt ervaren! Dank je voor je review!