Wim Snoek

Prima ervaring

Reactie Fysio Amsterdam Centrum:

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te lezen dat je het zo hebt ervaren! Groetjes, Bram

Dirk Blom

Contact verliep via WhatsApp en was snel, vriendelijk en to the point.

Bedankt voor je mooie review! Groet, Bram

Monique De Vries

Goed geholpen

Reactie Fysio Amsterdam Centrum:

Bedankt voor je positieve review!

Eva

De afspraak kon ik snel maken via whats app.De voorwaarden waren duidelijk en werd prettig geholpen.

Reactie Fysio Amsterdam Centrum:

Bedankt voor de review en mooie score die je ons hebt gegeven! Fijn om te horen dat je het zo hebt ervaren. Succes met je herstel! Groetjes, Bram

Kuiper

Zakelijk correct, helder

M

Vriendelijk te woord gestaan.

John Nelomoor

Ik heb via WhatsApp contact gezocht, kwam in contact met chatbot Bart. Deze communicatie heb ik als zeer irritant ervaren. Graag een persoon en NIET met een chatbot die een lijstje afwerkt en... Ik heb via WhatsApp contact gezocht, kwam in contact met chatbot Bart. Deze communicatie heb ik als zeer irritant ervaren. Graag een persoon en NIET met een chatbot die een lijstje afwerkt en vervolgens vastloopt als er geen juist antwoord gegeven wordt.

Chandra

Prettig telefonisch gesprek

de Jonge

Heel vriendelijk te woord gestaan

Reactie Fysio Amsterdam Centrum:

Hartstikke bedankt voor je positieve review! Fijn om te lezen dat je het zo hebt ervaren! Groetjes, Bram

Juul

Heel aardige persoon. Vriendelijk en snel

Reactie Fysio Amsterdam Centrum:

Bedankt voor je positieve review en topscore, Juul! Wat fijn om te lezen dat je het zo hebt ervaren! Groetjes, Bram