B Drost

Goed te doen woord gestaan

Reactie Fysio Amsterdam Centrum:

Fijn dat je een nuttig en prettig gesprek hebt gehad! Nog een fijne dag :)

annie koster

Ik ben keurig te woord gestaan

Reactie Fysio Amsterdam Centrum:

Dat is fijn om te horen! Bedankt voor de review.

Tuasuun A

Reactie Fysio Amsterdam Centrum:

Bedankt voor de review, Tuasuun :) Fijn weekend.

Rob van Essen

Keurig doorverwezen naar de verkeerde fysio, die gelukkig op tijd belde om af te zeggen . . . . !

Reactie Fysio Amsterdam Centrum:

Goedemiddag. Onze excuses dat het mis gegaan is bij het inplannen voor deze specialisatie. Er bleek zowel een fout van ons en van de praktijk gemaakt te zijn. We zullen hier beter op letten.... Goedemiddag. Onze excuses dat het mis gegaan is bij het inplannen voor deze specialisatie. Er bleek zowel een fout van ons en van de praktijk gemaakt te zijn. We zullen hier beter op letten. Gelukkig dat de therapeut u naar een andere praktijk op tijd heeft kunnen verwijzen.
Groeten Bram.

Niet relevant

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen prompt overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Heb meteen een goede... De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen prompt overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Heb meteen een goede indruk van de praktijk :)

Reactie Fysio Amsterdam Centrum:

Hoi! Hartstikke fijn dat je zo een goede ervaring hebt gehad en zo snel terecht kon :) Bedankt voor de review

Ivonne Ruijter

Ik heb het contact als goed ervaren.

Reactie Fysio Amsterdam Centrum:

Hoi Ivonne! Bedankt voor de review en een fijne dag verder :)

Vera Bergkamp

Niet positief. Tijdstip was verkeerd doorgegeven aan fysiotherapeut. Dus ik kwam voor niets. En ik zag ook geen gebruik van mondkapjes (ook niet bij cliënten).

Rob van Essen

Goed gesprekje en snel een afspraak kunnen maken.

Reactie Fysio Amsterdam Centrum:

Fijn dat je goed geholpen bent, Rob! We danken je voor de review en wensen je een heel prettige avond :)

A. van Wetten

Snelle en adequate hulp.

Reactie Fysio Amsterdam Centrum:

Bedankt voor je review Anton! Groet, Bram.

J. Peters

Snel en eenvoudig geholpen. Kon dezelfde dag nog terecht bij een fysio bij mij in de buurt

Reactie Fysio Amsterdam Centrum:

Wat fijn dat je zo snel terecht kon! Bedankt voor je review. Groet, Bram.