Paul

Prima geholpen met een afspraak op korte termijn

Reactie Fysio Amsterdam Centrum:

Goed te horen dat het zo snel mogelijk was.

Menno Zwart

Dank je!

Johanna

Onduidelijk

Reactie Fysio Amsterdam Centrum:

Het spijt ons te horen dat er onduidelijkheid was over de locatie, onze excuses hiervoor. In het vervolg zullen we hier duidelijker over communiceren. Kunnen we nog wat voor je betekenen?

Bas Westerhout

Reactie Fysio Amsterdam Centrum:

Bedankt voor je feedback!
Groet,

Azz

Goed duidelijk uitleg

Reactie Fysio Amsterdam Centrum:

Wat fijn om te horen! Bedankt voor je review.
Bram.

Bijzonder vriendelijk en behulpzaam geholpen

Bedankt voor de review!

Lisa

Goed geholpen

Reactie Fysio Amsterdam Centrum:

Wat fijn om te horen! Bedankt voor de review.

J. Coelho

Bij het eerste contact duurde het erg lang voor de telefoon werd opgenomen. Ik ben later teruggebeld en ben doorverwezen naar een, vooralsnog, juist adres.
Wat ik irritant vind is dat ik tijd...
Wat ik irritant vind is dat ik tijd moet investeren voor een waarde oordeel. Notabene een 2e oproep als ik het niet direct gedaan heb. Nogal dwingend. Wat ik ook niet kan waarderen is dat ik in uw mail met 'je' word aangesproken. Ik neem aan dat u met veel mensen 'op leeftijd' te maken zult hebben. Ik ben niet gewend door iemand, of een instantie, die ik niet ken, getutoyeerd te worden.

Beste,
Bedankt voor de review.
Beste,
Bedankt voor de review.
Wat vervelend dat u dat zo heeft ervaren. Ons beleid is inderdaad om te tuyoyeren. Wij doen dit om onze gesprekken laagdrempelig te houden. De 2e oproep voor het invullen van onze review is een automatisch bericht. Excuses voor dit ongemak.

Jacqueline Tokkie- Kraamwinkel

(Bewerkt)

Het was een prettig gesprek