Positief, heb echter niet echt gebruik gemaakt van fitnesszaal of fysiotherapieruimte dus vandaar een 9
Ik ben goed geholpen aan mijn klacht en de klacht is nu onder controle dankzij de therapie en het goede advies
Ankie Hendriks
De persoonlijke aandacht en zorg die ik elke keer ontvang vind ik prettig. De fysiotherapeut luistert goed naar de klachten en vorderingen van mijn persoonlijke beleving en speelt daarop in met...De persoonlijke aandacht en zorg die ik elke keer ontvang vind ik prettig. De fysiotherapeut luistert goed naar de klachten en vorderingen van mijn persoonlijke beleving en speelt daarop in met oefeningen en /of bepaalde massage.
RvR
Aandacht ook voor klachten waar ik in eerste instantie niet voor kwam. Motivatie, stimuleren om door te zetten.
Galm Theeuwes
Goed luisteren,goede uitleg van klachten goede oefeningen zeer bekwaam geeft een fijn en velig gevoel
Louis
Ze wisten wat de oorzaak is. Ik heb aangegeven dat ik al 2 jaar oefeningen had gedaan en dat die niet hielpen. Ze gaven mij weer dezelfde oefeningen. Ben toen met de behandeling gestopt om dat ik...Ze wisten wat de oorzaak is. Ik heb aangegeven dat ik al 2 jaar oefeningen had gedaan en dat die niet hielpen. Ze gaven mij weer dezelfde oefeningen. Ben toen met de behandeling gestopt om dat ik het zonden vindt om daar mijn 9 behandelingen daaraan te besteden en de klachten werden erger.
Marjolein
Goed geholpen om klachten problemen visueel te maken
Bart Bovenberg
Prettige en rustige omgeving en een fysiotherapeut, die je goed, serieus en heel persoonlijk benadert met duidelijkheid over de behandeling in relatie tot de klacht en goede kennis van zaken
Psychosomatische therapie gehad. Kon er niet doorheen prikken.