Een 10 zou voor mij betekenen dat ik van mijn problemen af zou zijn, maar dat is helaas niet het geval, ligt niet aan hun maar vandaar een dikke 8
Serge
Wederom zeer goede en kundige ervaring met mijn fysio!
Miranda Seelen Willemsen
Freek geeft je, door goed te luisteren en te kijken naar je non.verbale gedrag inzicht in hoe je bent, wat dit met je doet en hoe je dit kunt verbeteren. Met dit inzicht besef je waarom je iets doet...Freek geeft je, door goed te luisteren en te kijken naar je non.verbale gedrag inzicht in hoe je bent, wat dit met je doet en hoe je dit kunt verbeteren. Met dit inzicht besef je waarom je iets doet en wat het met je doet. Zo kun je beter worden.
Ik vond dat er goed naar me geluisterd werd en dat ze me echt probeerden te helpen.
Er word goed naar je geluisterd. En samen over een behandel methode gepraat.
Hij heeft me goed geholpen en ik weet nu waar ik op moet letten
Juul van poppel wolf
Anke is een hele lieve kundige fysiotherapeut! Dankjewel voor de goede behandeling!
Bert van der Schans
Hij probeerde mijn situatie goed te begrijpen en deed dat ook. En wanneer ik kwam was hij goed voorbereid om mij te helpen. Las zich van tevoren goed in mijn voorgaande gesprekken.
Fws
Zie mijn antwoorden op de gragenlijst
Ik heb binnen een korte tijd veel minder last van mijn blessure gehad. Hierdoor kan ik mijn sport weer oppakken.