Fysio Expert heeft veel kennis en erg meedenkend en je kunt gelukkig altijd snel terecht! Fysiotherapeuten die er lopen zijn allemaal erg professioneel en kundig!
Fijne behandelaar, snel geholpen en verholpen
Allereerst natuurlijk dat ik snel effect merkte van de behandeling. Verder fijn contact en gericht op weer zo snel mogelijk normale activiteiten hervatten. Bedankt Bart!
Dat de fysiotherapeut duidelijk is met wat er gaat gebeuren tijdens de behandeling, de kennis van zaken hebben, gemotiveerd is, en tijdens de behandeling uitlegt en als er vragen zijn ze ook...Dat de fysiotherapeut duidelijk is met wat er gaat gebeuren tijdens de behandeling, de kennis van zaken hebben, gemotiveerd is, en tijdens de behandeling uitlegt en als er vragen zijn ze ook duidelijk beantwoord
Ik kom er al jaren en wordt altijd snel en effectief geholpen.
Fijne, vriendelijke behandeling
Vriendelijk, geeft goed uitleg en behandeling heeft resultaat. Geen onnodige behandelingen.
Dat zal duidelijk zijn in mijn antwoorden. Alles prima!
Ik ging snel vooruit, hij was duidelijk en ik voelde mij zeer op mijn gemak en serieus genomen.
Het is hele fijne vriendelijke man die goed luisterde naar mijn klachten en merkten al snel wat het was na 4 behandelingen gaat het ontzettend goed en hoef ik niet meer te komen! Heb geen last of...Het is hele fijne vriendelijke man die goed luisterde naar mijn klachten en merkten al snel wat het was na 4 behandelingen gaat het ontzettend goed en hoef ik niet meer te komen! Heb geen last of pijn meer!