Snelle diagnose ,juiste medicijnen voorgeschreven, reële behandelduur geschetst. Resultaat is zeer goed
De fysiotherapeut gaat serieus in op mijn vraag, ervaar ik als deskundig, is no nonsense (prima) en humoristisch. Door het mondkapje versta ik niet altijd meteen wat er gezegd is, en ik word geacht...De fysiotherapeut gaat serieus in op mijn vraag, ervaar ik als deskundig, is no nonsense (prima) en humoristisch. Door het mondkapje versta ik niet altijd meteen wat er gezegd is, en ik word geacht heel snel alle oefeningen meteen op te slaan in mijn hersentjes, er wordt niet zo snel een tekening meegegeven of zo, dus soms kom ik thuis en denk: hoe zat het ook al weer maar ....uiteindelijk komt het wel goed. Dik tevreden
Altijd goede begeleiding en goede zorg. Plezierig in de omgang
Tamara
Hij is serieus, vriendelijk, eerlijk. Zegt het eerlijk als het (voor nu) even klaar is. Ik heb er een goed gevoel bij.
Marcel van Stokhem
Dhr Thoomen werd mij aanbevolen door meerdere mensen, al bij het eerste bezoek konden zorgen van een eventuele hernia weggenomen worden. Ik ben uitbehandeld maar heb handvaten meegekregen om thuis...Dhr Thoomen werd mij aanbevolen door meerdere mensen, al bij het eerste bezoek konden zorgen van een eventuele hernia weggenomen worden. Ik ben uitbehandeld maar heb handvaten meegekregen om thuis oefeningen te blijven doen voor de laatste klachten.