Karen

Er wordt heel persoonlijk gekeken naar herstel en zeker ook naar het verleggen van grenzen. Daardoor heb ik veel meer bereikt dan ik van te voren had durven dromen. Ze bouwen echt een persoonlijke... Er wordt heel persoonlijk gekeken naar herstel en zeker ook naar het verleggen van grenzen. Daardoor heb ik veel meer bereikt dan ik van te voren had durven dromen. Ze bouwen echt een persoonlijke band op en spelen direct in op je situatie of gevoel van de dag. Daar ben ik heel dankbaar voor.

Probleem wordt altijd snel en effectief aangepakt.

Jes Persoon

Open, eerlijk, toegankelijk, fysio expert, toegewijd en zeer deskundig.
Ik heb een chronische aandoening en de behandeling is er op gericht om mijn lijf soepel te houden

m.a.i.pulles@gmail.com

Ik ben al jaren bij Willem van Wieringen met diverse behandelingen en therapie en het heeft altijd goed gewerkt. Indien nodig zal ik wee naar ze toegaan.

Erik is kundig en vriendelijk, hij luistert goed wat je zelf denkt en wat er aan te doen is. Hij praat rustig en doordacht.

Zeer betrokken. kundig, positief hoopvol ingesteld en praktische (realistisch en uitvoerbare) oefeningen

Femke

Leuk contact tussen fysio en mijn dochter van 4 maanden. Oefeningen konden spelenderwijs thuis gedaan worden, goede uitleg over de ontwikkelingen.

De fysiotherapeut was erg aardig en er werd snel resultaat geboekt dus de oefeningen hielpen