Ik vermoedde van te voren dat ik waarschijnlijk manuele therapie nodig had. Deze fysiotherapeut staat daar als zeer goed om bekend
Carla de brieder-venneman
Annelies kent mij goed en weet mij snel en deskundig te behandelen
G.WOLVERS
Persoonlijk aandacht en praktisch
H.J.E.Carbo
Hoofdpijn door vastzitten van achterhoofd- nek- en schouderspieren. Na behandelingen met speciale apperatuur en manuele therapie is mijn hoofdpijn verdwenen! Hoera !
Hij heeft in korte tijd op deskundige wijze mij van mijn slijmbeursontsteking afgeholpen. Ik had al aangegeven door een eerdere slijmbeursontsteking dat ik bepaalde werkzaamheden al niet deed...Hij heeft in korte tijd op deskundige wijze mij van mijn slijmbeursontsteking afgeholpen. Ik had al aangegeven door een eerdere slijmbeursontsteking dat ik bepaalde werkzaamheden al niet deed om verergering van het probleem te voorkomen en hierop heeft Willem van Wieringen mij op uitstekende wijze behandeld..
Ik heb veel vertrouwen in de fysiotherapeut die mij behandeld. Het lukt bijna altijd om de pijnklachten helemaal weg te krijgen.
Miek Walraven
Alles primaire
Ik zocht een sportfysiotherapeut en vond een therapeut die wist waar hij over praatte.Prima begeleiding.