Onwijs goed geholpen met mijn nekhernia en altijd eerlijk en duidelijk geweest

Mijn nekklachten zn effectief verholpen. Vervolgens zijn mijn rugproblemen aangepakt, waar door ziekenhuis en huisarts de diagnose slijtage en je moet ermee leren leven aangegeven was, nu zo dat ik... Mijn nekklachten zn effectief verholpen. Vervolgens zijn mijn rugproblemen aangepakt, waar door ziekenhuis en huisarts de diagnose slijtage en je moet ermee leren leven aangegeven was, nu zo dat ik pijnvrij ben en mijn wervels weer goed functioneren. Kan nu weer over hobbels fietsen. Kan weer rechtop staan. Dus zeer tevreden.

Snel resultaat, duidelijke communicatie en hulp waar nodig.

Deskundig, vol inlevingsvermogen, goede behandelingen en uitleg, tips en tricks en een zeer goede persoonlijke benadering.

Behandeling zeer prettig ervaren. Goede uitleg.

Esther

Positieve man, die verder kijkt dan wat hij hoort/ziet, weet de patiënt/klant te motiveren en gerust te stellen.
Professioneel en zeer bekwaam, zo ook mbt de kennis die hij over heeft...
Professioneel en zeer bekwaam, zo ook mbt de kennis die hij over heeft gedragen. De hulp, ondersteuning en het luisterende oor.

Dankzij Bart had ik een stok achter de deur. Waarbij hij goed kon aanvoelen wat er nodig was en ook waar ik zelf nog niet eens over na had gedacht.
Mede dankzij Bart, was mijn revalidatie vol te houden en hebben we mooie resultaten bereikt !