Fysiotherapeut met duidelijk expertise, was prettig in contact maar ging ook professioneel te werk. Legde dingen uit, wat ook gerust stelde. Geen overbehandeling

Goed luisteren. Heel rustig uitleggen en alle tijd nemen. Behandeling had goed resultaat en er werd ook goed aangegeven waar ik op kon rekenen de tijd na behandeling (bv gevoelige knie). Goed advies... Goed luisteren. Heel rustig uitleggen en alle tijd nemen. Behandeling had goed resultaat en er werd ook goed aangegeven waar ik op kon rekenen de tijd na behandeling (bv gevoelige knie). Goed advies om bij een podotherapie langs te gaan. En ik heb t gevoel gekregen dat ik op ieder moment voor advies en behandeling terug kan komen en dan weer serieus genomen wordt. Echt fijn.

Hij heeft de klacht goed aangepakt en heeft goed geholpen bij mij.

Hij gaf heel goed tekst en uitleg en voorbeeld.

Het heeft geholpen met mijn klachten en het was duidelijk waar de klachten vandaan kwamen.

Veerle werkt zeer persoonlijk, heeft oprechte interesse voor het achterliggende verhaal en handelt doelgericht op een prettige manier. Ze creëert een vertrouwelijke sfeer, wat de behandeling ten... Veerle werkt zeer persoonlijk, heeft oprechte interesse voor het achterliggende verhaal en handelt doelgericht op een prettige manier. Ze creëert een vertrouwelijke sfeer, wat de behandeling ten goede komt.

Actieve, betrokken fysiotherapeute die authentiek en deskundig de noodzakelijke behandeling vorm kan geven.

Hij is heel deskundig en behulpzaam en zeer vriendelijk

Erg duidelijk, vriendelijk, rustig. Geeft vertrouwen dat het goed komt, wat ook zo was.