Reactie Fysio Rotterdam:
Fijn te horen dat het contact goed was. Bedankt voor de review.
Groet Bram.
Fijn te horen dat het contact goed was. Bedankt voor de review.
Groet Bram.
Bedankt voor de review en mooie score die je ons hebt gegeven, Nathalie! Fijn om te horen dat je het zo hebt ervaren. Succes met je herstel! Groetjes, Bram
Bedankt voor de review en mooie score die je ons hebt gegeven! Fijn om te horen dat je het zo hebt ervaren. Succes met je herstel! Groetjes, Bram
Bedankt voor de review die je ons hebt gegeven! We zullen je feedback zeker meenemen bij het inplannen van nieuwe patiënten in de toekomst! Fijn om te horen dat je het gesprek om de afspraak in te...
Bedankt voor de review en mooie score die je ons hebt gegeven! Fijn om te horen dat je het zo hebt ervaren. We zullen je tip zeker meenemen bij het inplannen van nieuwe patiënten in de toekomst!...