Het maken van een afspraak verliep vlot

Reactie Fysio Rotterdam:

Dank je voor je review! Fijn terug te lezen dat het maken van een afspraak vlot verliep. Ondanks dat geeft een 6 nog ruimte tot verbetering. Als je tips hebt, horen we dat natuurlijk graag! Mail... Dank je voor je review! Fijn terug te lezen dat het maken van een afspraak vlot verliep. Ondanks dat geeft een 6 nog ruimte tot verbetering. Als je tips hebt, horen we dat natuurlijk graag! Mail ons dan even via zorgconsulent@fysiobram.nl

ellen vonk

Super goede ervaring!

Reactie Fysio Rotterdam:

Wat fijn om te horen dat de service zo goed is bevallen, Ellen!
Bedankt voor je reactie.

Fijn contact

Reactie Fysio Rotterdam:

Goed om te horen dat het contact fijn is geweest! Dank je!
Bram.

Heel makkelijk om zo de problemen te bespreken. Net te woord gestaan en directe aktie. Super

Reactie Fysio Rotterdam:

Super bedankt voor jouw review, geweldig dit terug te lezen!
Bram

Ik had een whatsapje gestuurd en dat verliep supersnel. Lekker makkelijk zo

Reactie Fysio Rotterdam:

Goed om te horen dat je snel bent geholpen!

Fay

Vrouw aan de telefoon was erg aardig en ook empathisch in tegenstelling tot andere receptionisten die ik aan de lijn had gehad. Stelde ook relevante vragen.

Reactie Fysio Rotterdam:

Dank je wel voor deze mooie beoordeling, Fay! Fijn dat je goed geholpen bent!
Bram.

Snel, netjes en to the point. Leuk dat er gezegd wordt dat je flexibel bent als je 30 min. later ook beschikbaar bent, vanwege vertraging en m'n schouder helemaal on lock down is. Die humor kan ik... Snel, netjes en to the point. Leuk dat er gezegd wordt dat je flexibel bent als je 30 min. later ook beschikbaar bent, vanwege vertraging en m'n schouder helemaal on lock down is. Die humor kan ik wel waarderen.

Reactie Fysio Rotterdam:

Bedankt voor je positieve reactie!
Bram.

Het was een fijne telefonische contact. helder en duidelijk.

Reactie Fysio Rotterdam:

Wat fijn jouw review te lezen, dank je wel voor de mooie score en toelichting!

Ze warenen vriendelijk

Reactie Fysio Rotterdam:

Wat fijn om te horen dat je vriendelijk te woord bent gestaan!
Bram.

Snelle reactie, duidelijk in de mogelijkheden etc. En via dezelfde weg dus ook snel een afspraak kunnen maken, wat dit betreft is het dus top afgehandeld.

Reactie Fysio Rotterdam:

Wat een leuke beoordeling om te ontvangen!!