Via Whatsapp een afspraak gemaakt. Kreeg super snel antwoord en een afspraak ingepland de volgende dag.

Reactie Fysio Rotterdam:

Super! Dank je wel voor je positieve feedback! :-)

Yvonne Damsteeg

Goed gesprek gehad en goed behandeld

Reactie Fysio Rotterdam:

Goed om te horen! Daar doen we het voor!

ZMA

Die dag moeilijk gehad met pijn in de rug, en als nog zomer vakantieperiode vermoeilijkte direct naar mijn bekende fysio te gaan. Op web deze gevonden en binnen 15min afspraak en behandeling op zo... Die dag moeilijk gehad met pijn in de rug, en als nog zomer vakantieperiode vermoeilijkte direct naar mijn bekende fysio te gaan. Op web deze gevonden en binnen 15min afspraak en behandeling op zo kort mogelijk termijn gekregen met succes. Bedankt

Reactie Fysio Rotterdam:

Graag gedaan :-) We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze dienst!

Het was een erg fijn gesprek. Gelijk een afspraak kunnen maken. Zeer vriendelijk!

Reactie Fysio Rotterdam:

Fijn om te horen! Bedankt voor het compliment!

Yvonne Damsteeg

Goed gesprek en snel geholpen

Super! Dank je wel!
Bram.

Makkelijk en handig vooral als je even niet de tijd hebt om te bellen. Goed en duidelijk geholpen. Snel en duidelijk gecommuniceerd ( Bram). Top!

Reactie Fysio Rotterdam:

Goed om te horen! Dank je!

Sabrina

Telefonisch een afspraak gemaakt en men doet alsof JouwFysio zelf een fysieke praktijk heeft. Het is mij nooit vertelt dat jullie als intermediar werken! vindt dit erg misleidend!!

Reactie Fysio Rotterdam:

Wat jammer dat je onze telefoondienst als misleidend hebt ervaren, dat is absoluut niet onze bedoeling.
Wij zijn een telefoondienst die de eerste afspraken maakt voor verschillende...
Wij zijn een telefoondienst die de eerste afspraken maakt voor verschillende fysiotherapiepraktijken zodat de fysiotherapeuten zich volledig bezig kunnen houden met het leveren van de beste zorg zonder tussendoor gestoord te worden.
Daarnaast bestaat onze dienst onder andere uit ervaren fysiotherapeuten om jou het beste advies te kunnen geven maar ook om voor jou de beste therapeut te vinden passend bij jouw fysieke klacht.
Hopelijk geeft dit meer verheldering naar aanleiding van jouw feedback.
Daarnaast willen wij jou nog graag verwijzen naar onze disclaimer op de site, https://fysio-rotterdam.com/disclaimer
Bram

Voldoende

Reactie Fysio Rotterdam:

Dank je voor je beoordeling. Mocht je nog verbeterpunten of tips voor ons hebben dan horen wij dat graag!
Je kunt ons mailen via secretariaat@fysiobram.nl. We doen er graag wat mee!
Bram.

Ben goed geholpen vrolijke telefoniste aan de lijn die je goed helpt en uitleg geeft

Reactie Fysio Rotterdam:

Wat goed te horen, dank je wel!