Snel en professioneel
Reactie Fysio Rotterdam:
Bedankt voor de review en topscore die je ons hebt gegeven, Gerard! Fijn om te horen dat je het zo hebt ervaren. Succes met je herstel! Groetjes, Bram
Bedankt voor de review en topscore die je ons hebt gegeven, Jen! Fijn om te horen dat je het zo hebt ervaren. Succes met je herstel! Groetjes, Bram
Fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen! Bedankt voor je review.
Bedankt voor de review en topscore die je ons hebt gegeven! Fijn om te horen dat je het zo hebt ervaren. Succes met je herstel! Groetjes, Bram
Wat fijn om dat te horen. Bedankt voor je mooie review.
Groeten Bram.
Bedankt voor de review en mooie die je ons hebt gegeven! Fijn om te horen dat je het zo hebt ervaren. Succes met je herstel! Groetjes, Bram
Hartelijk dank voor de positieve review en mooie score! We zijn blij om te horen dat je het zo hebt ervaren. Een hele fijne dag gewenst! Groeten, Bram