Ashrul Umarella

Snel en goed geholpen

Reactie Fysio Rotterdam:

Wat fijn dat je zo goed geholpen bent. bedankt voor je review! Groet, Bram.

Suzanne Deering

Top geholpen!

Reactie Fysio Rotterdam:

Fijn dat we je goed konden helpen met het maken van een afspraak

Iantra Etienne

Prettig en behulpzaam

Reactie Fysio Rotterdam:

Fijn om te horen! Dank voor de review!

W Wolf

Afspraak blijkt op een andere tijd ingepland dan met mij afgesproken

Regina

Heel positief ervaren, vriendelijk te woord gestaan.

Reactie Fysio Rotterdam:

Dag Regina, bedankt voor je review!

Bas

Gemakkelijk

Reactie Fysio Rotterdam:

Bedankt voor de review, Bas!

John van den Heuvel

Uitstekend en zeer vriendelijk te woord gestaan en geholpen

Reactie Fysio Rotterdam:

Heel erg bedankt voor je review John, fijn dat je zo goed geholpen bent! groet, Bram.

MO

Ik kon niet naar locatie van voorkeur en werd met knieblessure naar een locatie met een trap gestuurd... Dat is niet zo handig.

Reactie Fysio Rotterdam:

Excuses dat is vervelend Marije. We hadden niet in onze gegevens staan dat je voor de praktijk een trap op moest. We hebben dit snel aangepast. ik hoop dat de behandeling verder wel goed is... Excuses dat is vervelend Marije. We hadden niet in onze gegevens staan dat je voor de praktijk een trap op moest. We hebben dit snel aangepast. ik hoop dat de behandeling verder wel goed is gegaan.
Groet Bram.

Boedjarath

Super vriendelijk en heel snel geholpen!

Reactie Fysio Rotterdam:

Bedankt voor je fijne feedback!

Txb

Afspraak gemaakt. De volgende dag teee uur voor de afspraak met de fysio kreeg een telefoontje sorry dubbel geboekt de afspraak gaat niet door en de fysio is volgende week op vakantie. Erg... Afspraak gemaakt. De volgende dag teee uur voor de afspraak met de fysio kreeg een telefoontje sorry dubbel geboekt de afspraak gaat niet door en de fysio is volgende week op vakantie. Erg ontevreden. Op zoek naar een andere fysio.