m. Gonzalez

Heel goed

Bedankt voor de review!

Helemaal prima!

Reactie Fysio Rotterdam:

Bedankt voor de prachtige review!

Jason ten Have

Prima!

Reactie Fysio Rotterdam:

Dankjewel voor het achterlaten van deze mooie review! We wensen je een prettig weekend :)

Emerson

Zeer goed

Reactie Fysio Rotterdam:

Bedankt voor de mooie review!

Dave Klaui

Ik ben vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Het ging ook heel gemakkelijk en vlot. Je hoeft alleen je postcode te geven en de dichtstbijzijnde locatie wordt voor je opgezocht.

Reactie Fysio Rotterdam:

Super dat je een fijne ervaring hebt gehad en ook lekker gemakkelijk een afspraak hebt kunnen regelen met een van onze medewerkers! Bedankt voor de mooie review! Fijne dag nog!

Yankova

De contact was lastig want de telefoon nummer beantwoordde niet.Bij Whatsapp kreeg ik wel contact..

Reactie Fysio Rotterdam:

Bedankt voor je review, we hebben even telefonisch contact gehad. Waarschijnlijk heb je eerst de locatie zelf proberen te bellen die op dit moment nog gesloten is door de Corona. Daarom was deze... Bedankt voor je review, we hebben even telefonisch contact gehad. Waarschijnlijk heb je eerst de locatie zelf proberen te bellen die op dit moment nog gesloten is door de Corona. Daarom was deze locatie niet bereikbaar. Daarna heb je contact met ons gehad en hebben we gelukkig een afspraak kunnen maken op een andere locatie.
Groet Bram

Chedi RA

Hartsikke goed geholpen. Bedank.

Reactie Fysio Rotterdam:

Bedankt! Fijn dat u goed geholpen bent!
Groet,
Bram

Michelle van der Tas

Helemaal prima! Het gesprek ging soepel en de informatie was duidelijl.

Reactie Fysio Rotterdam:

Hoi Michelle! Hartstikke bedankt voor de mooie review! Wat super dat je een positieve ervaring hebt gehad :)

Gregoire

(Bewerkt)

Asdfghjkl

Reactie Fysio Rotterdam:

Dankjewel voor de mooie review! Fijne dag!