Burcu Temizisler

De communicatie via WhatsApp verliep soepel. Ik kreeg snelle en duidelijke reacties.

Reactie Fysio Rotterdam:

Bedankt voor de mooie review!

Marjo Vrieling

Ik vind het heel fijn dat ik kan appen ik kreeg ook vrij snel antwoord en een afspraak was ook snel gemaakt.

Ronahi Muhamad

De medewerker was vriendelijk, alleen ik kon haar moeilijk verstaan het leek als of ze geen bereik had

Reactie Fysio Rotterdam:

Wat vervelend ! wij pakken het hier zeker even op.
Dank
Bram

Jan Maas

Prettig gesprek, voldoende informatie gekregen en gelijk ook een afspraak gemaakt.

Cimen

Snel, duidelijk en vriendelijk

S. Toekoen

Supersnel, Top geen wachttijd.

Reactie Fysio Rotterdam:

Bedankt voor de mooie review!

Tamara

Ging goed via app

Bedankt voor de review!

W.de Jong

Prima geholpen door kundige therapeut. Wist meteen het probleem te localiseren en kon dit goed oplossen. Maar de massagebank waarop ik moest liggen was oud en bij de opening voor het gezicht was de... Prima geholpen door kundige therapeut. Wist meteen het probleem te localiseren en kon dit goed oplossen. Maar de massagebank waarop ik moest liggen was oud en bij de opening voor het gezicht was de bekleding volledig open gescheurd en er was niet eens een schone handdoek beschikbaar om deze erop te leggen. Schande voor zo'n grote landelijke organisatie!

Vriendelijke medewerkster aan de telefoon

Reactie Fysio Rotterdam:

Wat fijn om te horen. Bedankt voor de review!

Tyreen Augusta

Ik heb het maken van de afspraak heel prettig ervaren. Om te beginnen werd ik netjes binnen de afgesproken tijd teruggebeld.
Ook werd ik professioneel en zeer zeker vriendelijk te woord...
Ook werd ik professioneel en zeer zeker vriendelijk te woord gestaan.
Wat ik overigens heel fijn vond, is dat er bij het inplannen rekening werd gehouden met mijn wensen /voorkeuren.

Reactie Fysio Rotterdam:

Wat fijn om te horen. Bedankt voor de review!