Prima. Snel geholpen. Snel teruggebeld

Reactie Fysio Rotterdam:

Top! Dank je wel voor je review!

Reactie Fysio Rotterdam:

Dank je wel voor je review!

Vogelaar

Fijn snel contact en afspraak kunnen maken.

Reactie Fysio Rotterdam:

Fijn om te horen! Bedankt voor de review.
Bram.

E. K. A.

Super snelle service en heel erg vriendelijk. Top!

Reactie Fysio Rotterdam:

Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent! Bedankt voor de review.
Bram.

Raoul Van Zundert

Fijn, dank je wel.

Helemaal prima.
Helemaal prima.
Maar, wat ik lastig vind, is de vraag iemand direct te beoordelen na één telefoontje. Kent u de aflevering Nosedive van Black Mirror? Is de moeite waard. Ik wil niet elk contact met andere mensen gelijk een cijfer geven. Ik wilde een afspraak bij de fysio, die heb ik nu. Dank!

Reactie Fysio Rotterdam:

Fijn dat de afspraak gelukt is.
Dank , Bram

Ik vond het geen fijn gesprek. Op een simpele vraag betreft bevestiging van mijn afspraak op de mail klonk erg lastig. Ik kreeg het wel via sms maar erg vreemd dat ik dit moet uitleggen. Vervolgens... Ik vond het geen fijn gesprek. Op een simpele vraag betreft bevestiging van mijn afspraak op de mail klonk erg lastig. Ik kreeg het wel via sms maar erg vreemd dat ik dit moet uitleggen. Vervolgens krijg ik wel een mail om aan te geven hoe mijn ervaring is.

Reactie Fysio Rotterdam:

Wat naar dat u het zo ervaren heeft.
De bevestiging van de mail komt via een andere computer dan de de review. De computer heeft met enkele emailaccounts problemen, daar wordt hard aan gewerkt.

Tamara

Ik heb makkelijk via Whatsapp een afspraak kunnen maken. De benadering was ondanks dat nog steeds persoonlijk.

Fijn te horen!
Dank!

Ik heb een afspraak via whatsapp gemaakt. Er werd snel gereageerd en er werd meegedacht over de mogelijkheden om een afspraak te maken.

Reactie Fysio Rotterdam:

Fijn te horen, dat het zo soepel ging.
Dank!

Sylvion

Het gesprek was duidelijk en vriendelijk.

Reactie Fysio Rotterdam:

Heel erg bedankt voor je feedback!
Groetjes,