Goede uitleg en zoeken een goed passende fysiotherapeut bij de klacht

Bram.

Contaci via whatsapp gehad. Dit verliep erg soepel. Ook werd er vriendelijk gereageerd

Reactie Fysio Rotterdam:

Wat fijn om te horen! Bedankt voor de review.

Beytullah

Verschrikkelijk! Ik heb gisteren een afspraak voor vandaag 28-05-2019.
Had een afspraak om 10:30 kwam netjes op tijd aan rond 10:00.

Wat bleek dat de therapeute zelf niet...
Verschrikkelijk! Ik heb gisteren een afspraak voor vandaag 28-05-2019.
Had een afspraak om 10:30 kwam netjes op tijd aan rond 10:00.

Wat bleek dat de therapeute zelf niet aanwezig was!

Reactie Fysio Rotterdam:

Beste, wat vervelend om te horen dat de 1e afspraak niet door heeft kunnen gaan. Ik heb gezien dat de afspraak verzet was naar afgelopen donderdag en hoop dan ook dat je goed geholpen bent aan je... Beste, wat vervelend om te horen dat de 1e afspraak niet door heeft kunnen gaan. Ik heb gezien dat de afspraak verzet was naar afgelopen donderdag en hoop dan ook dat je goed geholpen bent aan je klachten. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en een fijne dag vandaag!

Annemiek Lappee

Tijdens telefonisch contact werd een afspraak gemaakt voor maandag 20 over 1. Ik krijg per mail een bevestiging voor 12.20 uur. Heb hierna het nummer uit de bevestigingsmail gebeld, voicemail... Tijdens telefonisch contact werd een afspraak gemaakt voor maandag 20 over 1. Ik krijg per mail een bevestiging voor 12.20 uur. Heb hierna het nummer uit de bevestigingsmail gebeld, voicemail ingesproken en ook een app gestuurd. Helaas niets meer gehoord.

Reactie Fysio Rotterdam:

Hoi Annemiek, we hebben elkaar inmiddels ook even telefonisch gesproken. Afspraak is inderdaad om 13.20. Excuus voor het ongemak en tot vanmiddag!

Roxanne

Niet goed. In eerste instantie wel ik had meteen een afspraak voor de volgende dag wat helemaal top was aangezien ik enorme nekklachten heb en daardoor continue hoofdpijn. Een paar uur later word ik... Niet goed. In eerste instantie wel ik had meteen een afspraak voor de volgende dag wat helemaal top was aangezien ik enorme nekklachten heb en daardoor continue hoofdpijn. Een paar uur later word ik gebeld dat het een fout was van de computer terwijl ik telefonisch contact had gehad en ook al een bevestiging per mail had. De afspraak moest een week verzet worden. Eenmaal vandaag aangekomen werd ik doorgestuurd maar moest ik bij fysio plus wezen ipv fysio dus zat ik verkeerd toen ik eenmaal goed zag was er weer geen tijd meer en ben ik weer een week verzet. Voor mij nu niet meer deze fysio ik ga op zoek naar een andere.

Het gesprek verliep prettig. De receptioniste was zeer vriendelijk en behulpzaam!

Reactie Fysio Rotterdam:

Super! Dank je wel voor je review!

Özlem

Medewerkster was heel vriendelijk en werd snel geholpen.

Reactie Fysio Rotterdam:

Top! Dank je wel voor je review, Ozlem!

Ik ben goed geholpen.

Bram.

Slecht, ik heb een afspraak gemaakt voor een behandeling aan huis, vanwege een nieuwe knie prothese. Een dag van te voren ben ik gebeld dat ze niet behandelingen aan huis doen. Belachelijk ik ben... Slecht, ik heb een afspraak gemaakt voor een behandeling aan huis, vanwege een nieuwe knie prothese. Een dag van te voren ben ik gebeld dat ze niet behandelingen aan huis doen. Belachelijk ik ben een week verder en heb nog geen fysio gehad.

Reactie Fysio Rotterdam:

Dat is inderdaad heel vervelend! De afspraak is in overleg met de therapeut gemaakt, waarbij een tijdstip is doorgegeven. Dat is blijkbaar op het laatste moment mis gegaan. Onze excuses!