Kay

Goed... Goed geholpen en te woord gestaan. Terugkoppeling kwam ook binnen de aangegeven tijd

Reactie Fysio Rotterdam:

Wat fijn om te horen, bedankt voor de review.

marcel leendertsen

Ik ben leuk en aardig geholpen

Reactie Fysio Rotterdam:

Wat fijn om te horen! bedankt voor de review.
Bram.

Goede en rustige uitleg en er wordt de tijd voorje genomen

Reactie Fysio Rotterdam:

Wat fijn om te horen! bedankt voor de review.
Bram.

Prima geregeld omdat er meerdere fysio's bij aangesloten zijn

Dank je wel!
Bram

Fijn telefonisch gesprek gehad.

Bedankt voor de review!

René Schepers

Vriendelijke telefoniste (Chelsea) en ik kon snel terecht. Top!

Reactie Fysio Rotterdam:

Wat fijn om te horen, bedankt voor de review!
Bram.

Good english, availble and kind

Reactie Fysio Rotterdam:

Thanks you for your review!

Prachtig

Bedankt voor de review!

Leo Groeneweg

Mijn oordeel over het gevoerde gesprek is heel positief, de mevrouw die mij te woord stond was heel professioneel. Ik had mijn voorkeur uit gesproken voor een afspraak bij manueel therapeut Marin,... Mijn oordeel over het gevoerde gesprek is heel positief, de mevrouw die mij te woord stond was heel professioneel. Ik had mijn voorkeur uit gesproken voor een afspraak bij manueel therapeut Marin, maar deze was helaas niet beschikbaar, na enig zoeken vonden we een plekje op de lokactie Coolsingel en ook op mijn vraag naar een mannelijke therapeut werd ok heel positief gereageerd en deze hebben we ook gevonden.

Reactie Fysio Rotterdam:

Wat fijn dat je zo goed geholpen bent! Bedankt voor de review.
Bram.

Het was een prima gesprek, ook goed dat degene die ik gesproken heb, me erop wees dat degene die mij gaat behandelen ook zelf afspraken maakt en dat die niet meteen te zien zijn in de agenda. Dat... Het was een prima gesprek, ook goed dat degene die ik gesproken heb, me erop wees dat degene die mij gaat behandelen ook zelf afspraken maakt en dat die niet meteen te zien zijn in de agenda. Dat maakt de teleurstelling achteraf niet zo groot. In mijn geval bleek dit inderdaad het geval en is er een nieuwe afspraak gemaakt.

Reactie Fysio Rotterdam:

Bedankt voor de beoordeling! Gelukkig is er een nieuwe afspraak gemaakt!
Bram