Caroline

Direct en adequaat geholpen met een eerste keer afspraak maken

Reactie Fysio Rotterdam:

Fijn te horen dat het zo goed is verlopen.
Dank je wel.

Erg prettig en behulpzaam

Dank je wel!

Perfect

Fijn ! Dank je wel!

Angharad Noordegraaf

Heel vriendelijk geholpen, dachten goed met mij mee

Reactie Fysio Rotterdam:

Graag gedaan! We denken graag met je je mee want daar heb je het meeste aan.
Bram

Snel en goede hulp. Via Whatsapp een afspraak gemaakt en dat was erg fijn.

Reactie Fysio Rotterdam:

Fijn dat de afspraak zo snel gemaakt kon worden via whatsapp! :D

C. de Waij

Ervaring is positief. Afspraak is gemaakt en netjes via de email afgehandeld.

Reactie Fysio Rotterdam:

Fijn om te horen dat de ervaring positief is!!
Bram.

Ik ben heel prettig te woord gestaan en goed geholpen.

Dank je wel!

Furkan

Heel vriendelijk, duidelijk en goede cominicatie

Reactie Fysio Rotterdam:

Bedankt voor de leuke review!

J vd Heuvel

Ik werd op een fijne manier te woord gestaan.
Mijn vragen werden duidelijk beantwoord op correcte wijze.
Al met al een prettig gesprek.

Reactie Fysio Rotterdam:

Dankjewel voor je complimenten!

G.S. van der Schoor

Ik heb telefonisch een afspraak gemaakt en deze ook bevestigd gekregen via een email. Tot mijn grote verbazing was er geen fysiotherapeut aanwezig op het afgesproken tijdstip en was ook niet bekend... Ik heb telefonisch een afspraak gemaakt en deze ook bevestigd gekregen via een email. Tot mijn grote verbazing was er geen fysiotherapeut aanwezig op het afgesproken tijdstip en was ook niet bekend bij de receptie of en wanneer hij zou komen. Ik ben weer terug gegaan naar mijn werk. Aan het eind van de middag werd een bericht ingesproken met diverse ' smoezen' en verantwoordelijkheid voor het niet aanwezig zijn door de fysiotherapeut bij de directie gelegd. Een schandalige presentatie van uw organisatie. Ik hoef geen hulp meer van uw organisatie en zoek deze voortaan elders.

Reactie Fysio Rotterdam:

Wij vinden het heel vervelend dat er een fout is gemaakt in de planning. Onze oprechte excuses hiervoor. We hebben kort na de afspraak meerdere keren contact met je gezocht en voicemail berichten... Wij vinden het heel vervelend dat er een fout is gemaakt in de planning. Onze oprechte excuses hiervoor. We hebben kort na de afspraak meerdere keren contact met je gezocht en voicemail berichten achter gelaten. Helaas hebben we je niet meer kunnen spreken. Deze fout is intern opgepakt in overleg met de praktijk zodat het in de toekomst niet meer kan gebeuren.