Ans v Veldhuizen

Een goed gesprek

Reactie Fysio Utrecht:

Dank je wel Ans voor de superbeoordeling! We vinden het fijn terug te lezen dat je het gesprek met onze zorgconsulent als fijn hebt ervaren. :-)
Bram.

Ben netjes te woord gestaan en ook netjes gebeld toen er een dubbele afspraak gemaakt is

Reactie Fysio Utrecht:

Super!! Bedankt voor de review.

Boulahfa

Het was een duidelijk en vriendelijk gesprek

Reactie Fysio Utrecht:

Dank je wel Boulahfa voor jouw feedback!

Snel en vriendelijk

Reactie Fysio Utrecht:

Dank je wel voor de hoge score! We zijn blij dat je tevreden bent :-)

Prima ervaren

Reactie Fysio Utrecht:

Dat vinden wij fijn om terug te lezen, dank je wel voor de mooie beoordeling!
Bram.

Vriendelijk en denkt goed mee over wat handig en verstandig is.

Reactie Fysio Utrecht:

We zijn blij een passende oplossing voor je te hebben gevonden, veel sterkte met jouw herstel gewenst!
Bram

Ik wilde dezelfde dag nog (op vrijdag) naar een fysio. De telefoniste heeft er voor gezorgd dat dit mogelijk was. Erg fijn.

Reactie Fysio Utrecht:

We doen altijd ons best een afspraak naar wens in te plannen, we zijn blij dat onze zorgconsulent jou daar zo goed bij heeft geholpen! Bedankt voor je mooie beoordeling :-)

Othman taxi

Harstikke vriendelijke en erg behulpzaam.

Reactie Fysio Utrecht:

Wauw een 10! Dank je wel Othman :-)

Henk Jacob

Er werd snel opgenomen , afspraak gemaakt daar ging even wat mis kreeg 2 adressen door via mijn e-mail voorveldseweg en de Missisipidreef uiteindelijk was het de Voorveldse weg 2 !?

Reactie Fysio Utrecht:

Bedankt voor jouw review. Wij zullen jouw feedback terugkoppelen aan de praktijk om soortgelijke situaties in de toekomst te kunnen voorkomen. Gelukkig heeft de praktijk snel de locatiemail... Bedankt voor jouw review. Wij zullen jouw feedback terugkoppelen aan de praktijk om soortgelijke situaties in de toekomst te kunnen voorkomen. Gelukkig heeft de praktijk snel de locatiemail hersteld.
Wij zijn een telefoondienst die de eerste afspraken maakt voor verschillende fysiotherapiepraktijken zodat de therapeuten zich volledig bezig kunnen houden met het leveren van de beste zorg, zonder tussendoor gestoord te worden.
Onze dank in ieder geval dat je de gemaakte fout het onder de aandacht hebt gebracht, hierdoor kunnen wij onze kwaliteit blijvend optimaliseren!
Bram

Reactie Fysio Utrecht:

Dank je wel voor jouw beoordeling!