Goede begeleiding en ervaring en zeker klantvriendelijk.
Behulpzaam , vriendelijk , empathie
Mevrouw K
Wat fijn dat mijn fysiotherapeut multidisciplinair is: naast oedeemfysiotherapeut ook gespecialiseerd in COPD, Claudicatio, Chronisch Zorgnet, oncologie en ParkinsonNet. Ik kwam met 1 klacht binnen,...Wat fijn dat mijn fysiotherapeut multidisciplinair is: naast oedeemfysiotherapeut ook gespecialiseerd in COPD, Claudicatio, Chronisch Zorgnet, oncologie en ParkinsonNet. Ik kwam met 1 klacht binnen, op 1 vlak, maar ben eigenlijk op meerdere vlakken geholpen. En nu klachtenvrij! Daarnaast verliep alle contact altijd erg vlot, prettig en sociaal. Aanrader.
De manier hoe ik wordt behandeld. Ontzetten goed. Zeg precies wat ik moet doen, al vraag ik het telkens weer. Over gehouden van m'n herseninfarct. Waar ik ook les in krijg bij de hersenstichting....De manier hoe ik wordt behandeld. Ontzetten goed. Zeg precies wat ik moet doen, al vraag ik het telkens weer. Over gehouden van m'n herseninfarct. Waar ik ook les in krijg bij de hersenstichting. Ook daar met de fysio, geven ze elkaar op wat hij doet en wat zij doet. Fantastisch.
Goede begeleiding
Leen De Kok
Het is een topper staat open voor cliënten en geef duidelijk aan wat het plan is
Wanneer iemand een fysiotherapeut nodig zou hebben.
Els van Hoeke
Om alle redenen die al in de enquête werden genoemd.
Thomas, is betrokken met patiënten, en doet alles om te helpen en positief effect krijgen.
Hij hield bij het trainingsprogramma rekening met mijn conditie van dat moment, maar probeerde mij wel te stimuleren om mijn grenzen te verkennen.