Dat ze hem heel goed geholpen heeft en gestimuleerd heeft
Manuela De smit
Kimberley is een hele leuk spontane dame en heeft mij en mijn kinderen altijd super geholpen met behandelingen zowel zwangerschaps fysio als kinder fysio. Ook dat ik nu een recensie schijf zegt heel...Kimberley is een hele leuk spontane dame en heeft mij en mijn kinderen altijd super geholpen met behandelingen zowel zwangerschaps fysio als kinder fysio. Ook dat ik nu een recensie schijf zegt heel veel over ons vertrouwen in haar.
Duidelijke uitleg en goede oefeningen
Heel vriendelijke fysiotherapeut. Heeft kennis van zijn werk. Oorzaak en behandeling worden proffesioneel besproken. Luistert goed. En kan ook een gezellig gesprek voeren. Heel erg ontspannend voor...Heel vriendelijke fysiotherapeut. Heeft kennis van zijn werk. Oorzaak en behandeling worden proffesioneel besproken. Luistert goed. En kan ook een gezellig gesprek voeren. Heel erg ontspannend voor mij.
Het vertrouwen dat hij mij gaf en de deskundige begeleiding.
Goed advies, goede begeleiding, prettig om samen te werken
Lia van Doorn
De fysio luisterd naar mijn klachten gaat daar serieus mee om waardoor ik verder kom in de behandeling
Deze therapeut is zeer betrokken bij zijn patient
Als iemand om een fysio vraagt.
Kundig, belangstellend en de sfeer is heel ontspannend