Werd goed naar mij geluisterd, mijn kind reageerde erg goed op de fyiotherapeut en voelde zich erg op zijn gemak!
Eveline
De algehele begeleiding en ook de communicatie met mijn zoon Ook zeer geduldig en anouk voelde mijn zoon goed aan. De aanpak werkte prima. Zeer tevreden met de Begeleiding.
Kwaliteit
Wendy Veerbeek
Hij luisterde goed naar wat ik zei, alle tijd en aandacht. Altijd overleg over behandeling.
Uitstekende begeleiding, luisterend oor
C.Wittenberg
Kundigheid, proffesioneel, uitstraling uitdragen naar kind en verzorger! Doelgericht werken vanuit de begeleidingsvraag. Positief kind tijdens en na behandeling
Indien om een de dienst van een fysiotherapeut wordt gevraagd
Ja
Er werd uitvoerig tot langdradig gesproken en besproken wat zijn doel miste bovendien bleven oefeningen uit en onderwijl was de helft van de tijd met praten verlopen. Praten en oefeningen gaat...Er werd uitvoerig tot langdradig gesproken en besproken wat zijn doel miste bovendien bleven oefeningen uit en onderwijl was de helft van de tijd met praten verlopen. Praten en oefeningen gaat schijnbaar niet samen.