Onze dochter is chronisch onder behandeling. Wij krijgen zeer goede ondersteuning en advies. Wij zijn zeer blij met onze fysiotherapeute.
Fijne behandeling, duidelijke uitleg
Hij ging heel serieus met de klacht om en had snel door dat het niet het gewenste effect had.
Fijne fysio om mee samen te werken
Vakkundig weet waar ze over praat.
Marinus Hoebeke
Voelde mij gehoord, met een prettig contact. Alsook een duidelijke uitleg over de behandeling en de voortgang hiervan.
Luisterend oor en neemt de klacht serieus
Prettig in de omgang en kundig.
Ik had na twee keer een capaaltunnelsyndroom operatie aan beide handen weinig kracht en veel pijn, de fysiotherapeute Thessa nam mijn klachten met mij door en had een goed behandelplan. En door haar...Ik had na twee keer een capaaltunnelsyndroom operatie aan beide handen weinig kracht en veel pijn, de fysiotherapeute Thessa nam mijn klachten met mij door en had een goed behandelplan. En door haar goede begeleiding kan ik nu weer volledig werken.
Bekwame fysiotherapeut, er wordt goed geluisterd, behandeling in overleg en duidelijke uitleg