Fons Hamersma

De fysiotherapeut is duidelijk en eerlijk.

Fijne fysio die leuke en goeie oefeningen verzint. Heeft heel fijn geholpen met de recovery van mijn enkelfractuur. Daarnaast was het altijd gezellig!

Deskundig, vriendelijk en duidelijk met haar uitleg

Meerjam is een hele empatische, klantvriendelijke, deskundige en ervaren fysiotherapeut. Er is veel ruimte voor vragen, oefeningen en humor tijdens de behandelingen. Er is altijd een goed luisterend... Meerjam is een hele empatische, klantvriendelijke, deskundige en ervaren fysiotherapeut. Er is veel ruimte voor vragen, oefeningen en humor tijdens de behandelingen. Er is altijd een goed luisterend oor. Mogelijkheden wat betreft maximaal haalbaar bij behandelingen en herstel worden realistisch benoemd. Nooit mooier gemaakt dan het is . Heldere en duidelijk.

Luistert naar je. Resultaat is heel goed. Denkt mee. En geeft duidelijke advies.

Begeleid bij de revalidatie na een operatie aan de cauda equina. In 1,5 jaar van bijna niets naar boven de 90%

Meerjam is ontzettend aardig,luistert goed en heb haar nu al voor de 2de x gevraagd mij te helpen en dat zegt genoeg

Ik vond de bezoekjes zeer prettig. Ik vind mevrouw toegankelijk, aardig, en ze gaf een duidelijke uitleg over wat er aan de hand was en over de oefeningen. En last but not least: ik ben voor 98% van... Ik vond de bezoekjes zeer prettig. Ik vind mevrouw toegankelijk, aardig, en ze gaf een duidelijke uitleg over wat er aan de hand was en over de oefeningen. En last but not least: ik ben voor 98% van mijn klachten af!

Niet wetende dat Dry-Needling zo'n goed resultaat had. Jammer dat een ander Fysio locatie (zonder naam te noemen) dit niet geopperd heeft als mogelijkheid. Onwetendheid of ???