Marnix gaf duidelijke uitlag van aanwijzingen in me lichaam zelf door te ervaren waar en waarom daar het probleem volgens hem lag maar ook doormiddel van gebruik van google in behandeling...Marnix gaf duidelijke uitlag van aanwijzingen in me lichaam zelf door te ervaren waar en waarom daar het probleem volgens hem lag maar ook doormiddel van gebruik van google in behandeling zodat ik op foto kon zien wat hij bedoelde en wat het inhield van welk onderdeel van me lichaam hij behandelde
Ze is helder en weet snel de juiste plek te lokaliseren. Daarnaast behandelt zij goed
Indien het nodig is
Bij schouder klachten
Heeft niks geholpen van de 45 min 40 min praten had last van mijn rug en schouder niet gekraakt niks gemasseerd bij Hans Rademaker ging het wel goed die wist tenminste van aanpakken
Carmen Voskuilen
Wat mij vooral enthousiast heeft gemaakt is de stagiere die mij heeft behandeld. Zij heeft mijn rug weer in balans gekregen.De eigenlijke fysiotherapeut is voor mij te hardhandig.....als zij mij had...Wat mij vooral enthousiast heeft gemaakt is de stagiere die mij heeft behandeld. Zij heeft mijn rug weer in balans gekregen.De eigenlijke fysiotherapeut is voor mij te hardhandig.....als zij mij had behandeld had ik altijd pijn. Grote lof voor de stagiere!!!!
Goed luisteren naar de klacht Fijn om door haar behandelend te worden Volgende keer vraag ik weer naar haar
Maarten de Harder
Helder in zijn uitleg betrouwbaar en uitermate kundig.
Goede serieuze behandeling
Aardig, geeft goede oefeningen, weet wat ze moet doen