Pietje prut

Esmee en ik begrijpen elkaar zonder al te veel woorden. ze neemt me serieus. ben zeer tevreden over haar handelen om mij te ondersteunen. ik mis de behandelingen n u dan ook erg

Theo

Is een topper en ik zal blij Wezet als ik weer mag naar die corona

Jan de Romph

Hij begrijpt mijn klachten en probeert heel serieus de juiste aanpak te vinden.

Raymond de Haan

Marijn weet precies waar het probleem zit en waardoor het komt. Als ik weer een behandeling heb gehad dan kan ik direct merken dat de spanning van mn spieren af is. Ik kon geen 11 geven want anders... Marijn weet precies waar het probleem zit en waardoor het komt. Als ik weer een behandeling heb gehad dan kan ik direct merken dat de spanning van mn spieren af is. Ik kon geen 11 geven want anders had ik dat gedaan!

Marina Post

De aandacht en de tijd die ze nam voor mijn kind. Ze ging ook met mijn kind in gesprek ipv met mij, ik kon aanvullen wanneer nodig. Heel mooi

Esmée

Alie is deskundig en vriendelijk. Ik heb dus geen reden om slechter te beoordelen.

Diederik van Diermen

Ik had wel een lastige klacht, namelijk een aanhechting van een pees onderaan de buitenkant van me knie (ongeveer bij fibula botje) ik wist niet echt waar de klacht vandaan kwam, maar de fysio hield... Ik had wel een lastige klacht, namelijk een aanhechting van een pees onderaan de buitenkant van me knie (ongeveer bij fibula botje) ik wist niet echt waar de klacht vandaan kwam, maar de fysio hield zich meer bezig met mijn knie (of daar de klacht vandaan kwam). Uiteindelijk hebben we besloten dat ik het zou aankijken en zou kijken hoe het zal gaan tijdens sporten en overige bewegingen. De tweede afspraak gebeurde precies hetzelfde dan de eerste keer het leek wel of de fysio mijn klachten was vergeten en ik het opnieuw moest uitleggen. Waarna wij hebben besloten dat ik het moest aankijken en misschien daarna weer kon terugkomen. Kortom ik werd niet echt duidelijker over mijn klachten en miste de echte toegevoegde waarde van de fysio.

Winnie Bos

Mijn fysiotherapeut is kundig en een fijn persoon en neemt mij altijd serieus

Marijke

Door de deskundige behandeling kan ik met de juiste hulp(middelen), ondersteuning en advies nog thuis blijven wonen