Myriam Koelewijn

Uitleg ontstaan klachten. Uitleg behandeling. Optreden verbetering!

Wolbert Vedder

Het snel kunnen vinden van de klacht ! En de juiste behandeling gehad ??

Jannie van Halteren

De klachten zijn nog niet over, dus ik ben nu weer naar de huisarts gegaan om verder te kijken wat de mogelijkheden zijn.
Wie weet kom ik weer terug voor fysiotherapie.

Mady

Hij kent mijn klacht heel goed. Hij zit altijd vol maar al ik bel weer hij dat het serieus is en probeert altijd een gaatje te vinden

Mirjam

Er wordt serieus naar je geluisterd. Samen bespreek je wat er verbeterd kan worden. Echter hebben de behandelingen nog niet het effect dat ik grotendeels van mijn klachten af ben, het is alleen iets... Er wordt serieus naar je geluisterd. Samen bespreek je wat er verbeterd kan worden. Echter hebben de behandelingen nog niet het effect dat ik grotendeels van mijn klachten af ben, het is alleen iets verminderd. Vandaar dat ik voor een 7 kies.

Rikkert

De klachten zijn goed behandeld en het contact met de fysiotherapeut was goed

Chris

Ze is deskundig, professioneel, aardig en laagdrempelig in de omgang en begreep mijn klachten direct.

Roland Kroonenberg

Deskundige, klachtafnemende en vriendelijke behandeling.

Rogier Holst

Gedegen analyse. ik word goed meegenomen in wat er aan de hand is. Behandeling gericht op het verminderen van de klachten en iedere nieuwe behandeling gerichte vragen over de voortgang en het... Gedegen analyse. ik word goed meegenomen in wat er aan de hand is. Behandeling gericht op het verminderen van de klachten en iedere nieuwe behandeling gerichte vragen over de voortgang en het herstel. op basis hiervan ben ik goed op weg om de klachten te laten verdwijnen.