Dominique

Ze heeft mij goed geholpen want ze begreep mijn klachten meteen en kon ook goed onderbouwen waar het vandaan kwam en wat we er tegen konden doen.

Thea Heek

Heel veel Klachten na borstkanker,goed begeleid en luisterend oor,en liefde vol behandeld,

De graaf

Het ontvangst en de begeleiding heb ik als zeer prettig ervaren. De klachten die ik had zijn volledig verdwenen.

Peter H.

De klachten zijn goed en deskundig aangepakt, waardoor ik nu veel minder klachten / pijn heb.

Pauline Van Boeijen De Graaf

Lieve vrouw die me serieus nam. Gezellig kletste tijdens de behandeling. Voelde me op mijn gemak. Ze heeft me goed geholpen

Myrthe Bunschoten

Alie is heel prettig in de omgang. Denkt mee en geeft advies. Daarin laat ze blijken dat ze heel kundig is wat vertrouwen opwekt en vraagt door naar mijn pijn of ervaring om duidelijk te krijgen... Alie is heel prettig in de omgang. Denkt mee en geeft advies. Daarin laat ze blijken dat ze heel kundig is wat vertrouwen opwekt en vraagt door naar mijn pijn of ervaring om duidelijk te krijgen waar het probleem zit. Dit geeft een goed gevoel

Kan ik niet echt motiveren , maar het gaf me niet echt voldoening toen ik bij de therapeut weg ging !

Het is gewoon een algemene sportactiviteit. De fysiotherapeut heeft weinig of geen invloed op je behandeling omdat hij veel meer mensen moet begeleiden of zijn administratie moet bijwerken.

Wim Heijnen

De goede aandacht, patiënt vriendelijk, goede begeleiding en weten waar ze mee bezig zijn,