Hij is rustig en legt alles goed uit Hij straalt vertrouwen uit
Met een aantal tips en goede oefeningen eerd mijn klacht snel minder.
Door de duidelijke besprekingen en begeleiding
Duidelijke uitleg
Ze is aardig, geef goede uitleg over oefening. Bespreek hoe het gaat en legt uit. Fijn fysiotherapeut, ze is sociaal.
Masis Ozdere
De deskundigheid en het uiteindelijke resultaat van de behandeling
Goede uitleg, Goede behandeling waardoor ik snel verbetering en snel hersteld ben.
Empatisch, vertrouwd en luisterend oor. Ook humor spreekt een woordje mee, net als belangstelling voor persoonlijke en vertrouwelijke zaken.
Cynthia
Alie luistert goed naar de klachten die je ervaart. Ze geeft super duidelijk uitleg doormiddel van voorbeelden en attributen. Tijdens de behandeling verteld ze elke keer wat ze gaat doen en waar het...Alie luistert goed naar de klachten die je ervaart. Ze geeft super duidelijk uitleg doormiddel van voorbeelden en attributen. Tijdens de behandeling verteld ze elke keer wat ze gaat doen en waar het bij helpt/nodig is.
Was niks mis met de manier hoe de behandeling is verlopen en voelde me absoluut oo me gemak. Ze was duidelijk over het probleem en hoe ik het kon verhelpen. Dus heb een perfecte ervaring gehad, Niks...Was niks mis met de manier hoe de behandeling is verlopen en voelde me absoluut oo me gemak. Ze was duidelijk over het probleem en hoe ik het kon verhelpen. Dus heb een perfecte ervaring gehad, Niks mis mee.