Luistert goed geeft aanwijzingen hoe het anders kan heeft belangstelling naar mij gesteldheid
Deskundig, neemt klachten serieus
Zeer begrip vol voor mijn klacht!
Goede start, goede informatie en goede uitleg en behandeling... een luisterend oor en uitleg over wat er gedaan gaat worden... zeer netjes en erg fijn
Ze was erg duidelijk, gaf goed uitleg, was goed bereikbaar
Jeanine
Hij legt alles goed uit, houdt rekening met wat je wel en niet kan en bespreekt de voortgang. Heb niks op aan te merken!
Ze was heel lief en begripvol
Licht aan de situatie
Esmeralda hofman
Was heel tevreden over de behandeling. Helaas heb ik een nekhernia die geopereerd moet worden dus behandelen hielp niet heel veel helaas. Maar de therapeut heeft alles met me besproken en...Was heel tevreden over de behandeling. Helaas heb ik een nekhernia die geopereerd moet worden dus behandelen hielp niet heel veel helaas. Maar de therapeut heeft alles met me besproken en geprobeerd. En zelfs nog na de scan toen ze van vakantie kwam gevraagd om me de uitslag te mailen en gereageerd. Echt super fijn. Super geweldige therapeut