Tijmen denkt mee en doet echt zijn best Zou hem met dry needling Altijd aanbevelen
Helena
De deskundigheid, je gehoord voelen en goed behandeld worden aan de bekken.
Net als vorige keren werd ok deskundig geholpen zonder ellenlange sessies. Goed advies voor thuis oefeningen zodat er al snel verbetering kwam.
Hij luistert goed en neemt je klachten serieus.
De expertise van de fysiotherapeut
Myrthe de Graaf
Ik heb zwangerfit als een hele fijne Workout ervaren. Daarnaast vond ik de begeleiding van Anne Marie erg prettig. Ze nam me altijd serieus, er was ruimte voor humor, maar er werd ook echt op me...Ik heb zwangerfit als een hele fijne Workout ervaren. Daarnaast vond ik de begeleiding van Anne Marie erg prettig. Ze nam me altijd serieus, er was ruimte voor humor, maar er werd ook echt op me gelet en gekeken wat goed ging. Zou iedere zwangere vrouw aanraden om op deze manier nog lekker in beweging te blijven!
Mijn dochter werd erg serieus genomen en goed geadviseerd. Uiteindelijk heeft de blessure wat tijd en rust nodig
Weet ik niet
Henk Beekhuis
Vriendelijk, gemakje in omgang. Betrouwbaar, en deskundig