Ilse

Zijn kennis. Zijn passie, zijn enthousiasme...wat niet...ik ben echt ongelofelijk blij met Merijn

Esmee luisterde geduldig en nam me serieus, vertelde voordat ze wat deed wat ze ging doen dus er waren voor mij geen verrassingen dat ervaarde ik als zeer prettig.

Ilja de Graaf-Malenstein

Ze begrijpt wat ik bedoel en pakt precies het juiste punt aan.

Semih Gokdemir

Anne-Marie is voor mij heel erg communicatief
Anne-Marie is voor mij heel erg communicatief
( ook via de mail ), mee denkend met de patiënt, behulpzaam voor de patiënt wat mij een heel erg van gevoel geeft waardoor ik haar ook voor andere patiënten zou aanbevelen.

Zijn behandelingen zijn top. Ik ben snel van mijn klachten af. Ik heb volledig vertrouwen in hem ( al ruim 20 jaar).

Minka Thomas Thomas

Ik vond haar erg aardig maar zij kon niet constateren dat ik een gekneusde rib had, dit heeft de huisarts gedaan. Zij vond het lastig te constateren wat ik had, ze had wel gegoogeld en met een... Ik vond haar erg aardig maar zij kon niet constateren dat ik een gekneusde rib had, dit heeft de huisarts gedaan. Zij vond het lastig te constateren wat ik had, ze had wel gegoogeld en met een vriendin (die huisarts in opleiding is) overlegd maar ze kwam er niet zo goed uit. Ze gaf het advies om anders een echo te laten maken bij de huisarts. De huisarts heeft mij kort onderzocht en constateerde een gekneusde rib.

Achteraf had ik het denk ik fijner gevonden als mijn fysiotherapeut een collega er bij had gehaald.