Dymphie

Serieus en deskundig. Ervaringen uit het verleden.

R

Er wordt naar me geluisterd, en krijg de uitleg die ik wil hebben. Er is ruimte voor mijn idee van de oorzaak van de klacht en eventuele vorm van behandeling. Samen is er gekeken naar wat voor mij... Er wordt naar me geluisterd, en krijg de uitleg die ik wil hebben. Er is ruimte voor mijn idee van de oorzaak van de klacht en eventuele vorm van behandeling. Samen is er gekeken naar wat voor mij de beste optie zou kunnen zijn.

Aktief en betrokken om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen

Ze was heel duidelijk over het bereikbare, heeft een duidelijk doel gesteld, en nu moet ik het doorzetten.

Stefanie

Ze is betrokken, betrouwbaar en kundig. Snelle antwoorden op mails. Meedenkend in de mogelijkheden bij de sport die je doet. Ze kent ook veel sporten waardoor ze zich goed kan inleven.

Ik heb vertrouwen in haar en kan alles met haar bespreken.

Ze behandelde mijn klacht serieus. Deed waarvoor ik kwam, losmaken van spieren. Bij een eerdere ervaring met fysio in een andere praktijk werden er alleen oefeningen en houdingstechnieken... Ze behandelde mijn klacht serieus. Deed waarvoor ik kwam, losmaken van spieren. Bij een eerdere ervaring met fysio in een andere praktijk werden er alleen oefeningen en houdingstechnieken aangeboden, maar daar werden mijn spieren niet soepeler van.
Daarnaast konden we tijdens de behandeling ook over informele dingen praten waardoor de sfeer ontspannen was. Ook vond ik het interessant om te spreken over de fysiologie en de samenhang van spieren en bindweefsel.

Ze is een luisterende oor en ben zeer tevreden met mijn behandelingen.

Frank Pulles

Deskundig, betrokken, begaan met patiënt. Aandacht voor patiënt. Tevens succesvolle behandeling.