Op tijd, vriendelijk, kundig, interesse, goed behandelplan, wat zelf doen in de toekomst goed aangegeven.

Kundige en goede behandeling. de behandling is niet alleen gericht op de pijnpunten, maar op het hele fysieke geheel.

- klachtenvrij binnen 2 weken
- rustige uitstraling en manier van praten
- legt alles goed en duidelijk uit.

Alles heel goed en behulpzaam en gezellig gesprekken.

Jeanne

Ik adviseer nooit mensen met gezondheidsklachten. Elk geval is anders

Kijken verder dan alleen het fysioprobleem, belangstellend, zeer kundig, geruststellende omgeving

Een 8 is een goed cijfer toch? Dus ik zou jullie aanbevelen, maar verder heb ik ook weer niet de indruk (of ervaring) dat ik bij andere praktijken niet op dezelfde manier (of beter of slechter)... Een 8 is een goed cijfer toch? Dus ik zou jullie aanbevelen, maar verder heb ik ook weer niet de indruk (of ervaring) dat ik bij andere praktijken niet op dezelfde manier (of beter of slechter) behandeld zou worden. Dus ik kan niet vergelijken. Vandaar een 8 en niet hoger. Het is nou ook weer niet zo dat het een onvergetelijke ervaring was of zo. Gewoon goed.

Ik vond het een fijne fysiotherapeut deed goed haar best gaf ook nog extra oefeningen mee naar huis. Als het goed ging kon ik mijn afspraak afbellen geen opdringerig gedoe daar hou ik wel van.... Ik vond het een fijne fysiotherapeut deed goed haar best gaf ook nog extra oefeningen mee naar huis. Als het goed ging kon ik mijn afspraak afbellen geen opdringerig gedoe daar hou ik wel van. Volgende keer zou ik graag weer bij haar terug willen.

Jaap Kuipers

De wijze van behandeling, overleg en het daaruit voortvloeiende vertrouwen